Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan érjem el, hogy ismét...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan érjem el, hogy ismét minden a régi legyen?

Figyelt kérdés
20 évesek vagyunk a barátommal 4 éve vagyunk együtt. Az utóbbi pár hónapban lett egy nagyon jó barátja, akiért úgymond teljesen oda van, mert megtalálta benne saját magát. Eleinte még nem volt ezzel probléma, pár hónapig kisebb vitákkal ment a dolog. (Viták legfőképp az időbeosztás miatt voltak, mi nagyon keveset tudtunk találkozni, és beszélni se nagyon tudtunk, mert 10-re járt haza, amikor a barátjával volt.) Rádöbbentem, hogy nem megoldás, az állandó vita. Olyanokat írt annak a srácnak, hogy nem maga miatt találkozik velem. Ezért kérdőre vontam, és mondta, hogy ezt azért írta neki, mert nem maga miatt hanem miattunk találkozik velem. (ez nekem kicsit értelmetlen volt.) Találkoztunk hárman. Másnap reggel szakított velem, állítólag azért, mert már elege van a sok vitából, és szabadságot akar miközben én mondtam neki, hogy megváltozok. Ez volt 1 hete. Ma beszéltem vele, mert nála maradt pár cuccom és megkérdeztem, hogy nem próbálhatnánk-e meg. Mondta, hogy ugyan úgy van mint eddig, nem hiányzom neki, és kényszerből nem fog velem találkozni. Volt már pár ilyen eset, amikor úgymond hanyagolt valaki miatt, de mindig ráfaragott, mert hiányoztam neki. Most kicsit kétségbe estem. Tudom, hogy szeret, mert mikor szakított mondta. Most Debrecenben van, vasárnap jön haza, és lehet, hogy hétfőn találkozunk a cuccaim miatt. Szerintetek mit tegyek? Hogy érjem el, hogy hiányozzak neki? (bocsi, hogy kicsit hosszú lett.)
2012. máj. 26. 09:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Kb hasonló mindenkivel megesik. Azért, mert ez neked valszeg az első ennyire komoly kapcsolat. Nekem is volt. Össze zuhantam mikor vége lett. Mostanra csak azt bánom h. annyira sokáig tartott, és nem lett vége előbb.

Még 2-3 barátnő és már az se fog érdekelni h. van- éppen vagy nincs.

Az én esetemben 18-22 ig tartott, hidd csak el így lesz.

2012. máj. 26. 09:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Igaza van az elsőnek, szerintem magadat kíméled,ha hagyod a picsäba ezt a lányt. nagyon hülye. egy ideig nagyon rossz lesz neked, de aztán később ismerkedsz más lányokkal, jársz valamelyikükkel és meglátod milyen egy jó párkapcsolat. mert ez kurvära nem az. ennek nincs jövője.
2012. máj. 26. 10:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem homár lett és a fiukat szereti mostantol
2012. máj. 26. 10:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Első kettő tényleg ennyire nem értette meg, hogy a lány ír, mert a pasija összecuppant egy haverral ennyire?

Egyébként nekem is bu.zigyanús az ügy, menekülj!!!

2012. máj. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!