Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem szakítás után hogyan legyen minden a régi?
Ez nem gáz!! Miért lenne az gáz ha valakit nem akarsz elveszíteni és meg is mondod neki?? Ne idegesíts XD
Én is elég hisztériás vagyok. Sőt ... nehéz kezelni az ilyen dolgot. Nem is tudta egyik ex barátom se, pedig volt szerelem :)
Aztán jött a mostani, és ahogy rámjön a hisztéria elhallgatok és bocsánatot kérek, mert ő fontosabb nekem mindennél, és megteszem érte h "kussolok"
GoNdolom őszinteséget vársz, ezért ismétlem magam hogy lehet hogy már rádunt, nem ugy szeret mint régen. (De nem legyen igazam, kívánom h holnaptól legyen minden ok) 19/L
Hmm...Hát kérdezd meg.Ha hisztizni kezd hagyd h kitombolja magát, csak halgass... És kérdezd meg miért bánt téged ha te őt nem bántod. ha nyugodt maradsz, nem látja h ideges vagy, akkor előbb utóbb lenyugszik és talán megtudod mi lehet a baj.
ez a "csak kötöszködj én hallgatok" nálam nagyon bejön, és tényleg lenyugszom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!