Érettségizők! Ti mit tanultatok meg eddig?
Csütörtökön megyek töri emelt szóbelire, arra már kidolgoztam a témaköröket jó alaposan, barátnőmmel át is beszéltük őket.
A német emeltre is nekikezdtem már a témakörök összefoglalásának, hogy minden témánál legyen pár gondolatom meg valamennyi szókincsem, ne üljek ott kukán, hanem rögtön el tudjak kezdeni beszélni.
A magyar szóbeli még odébb van, azt majd a német után tanulom meg, mert kidolgozva azok is ki vannak.
Matekból nincs szóbeli, az informatikát meg megcsináltam előrehozva.
Amúgy én úgy vagyok vele, hogy 5 évig folyamatosan tanultam, elég sok minden rám ragadhatott azért :)
Mindenkinek sok sikert!
köszii :)
hát azt hiszem ez nálam már esélytelen, elolvasok egy v kettő érettségis könyvet majd, aztán ennyi. 60% volt a célom, 80% lett az írásbeli, 4 pontot meg csak összeszedek :D 4 éve tanulok csak németet, úgyh eléggé beégek majd szerintem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!