Föciből érettségizők! Ti mit tanultatok nagyon rá?
Én ma látok neki a nagy tanulásnak. Topográfiából szerintem Amerika vagy Afrika lesz. Azok régen voltak.
ÉN főleg a 9.es tankönyvet nézem át. Abból is az ábrákat. A társ. földrajzot majd előző este átolvasom:)
szi h írtál:))
Afrikának nagyon örülnék!Amerikának már kevésbé :D
én most a 7-es könyvet olvasgatom, kontinensekre osztva taglalja..9esbe belenéztem, tár.föcit meg nagyjából tudom sztem..
topográfiát nagyon át kell néznem :/
én már 2éve nem tanulok föcit, és rendesen elfelejtettem mindent :)
az összes folyót, torkolatot, hegyeket és amit kell tudtam. Most?
szerintem ne kérdezz semmit... :)
Nagyon gáz vagyok, de muszáj volt valamit választani, és a földrajzot még szeretem is, persze ez olyan mint a matek.. szeretem, de nem megy :D
én a természetföldrajzot nagyon szeretem :P
a gazdaságföci és tetszik, de az nem olyan érdekfeszítő.. részemről :D
én már csak imádkozni tudok, hogy sikerüljön...
képzeld 18-ból 5 ember megbukott (nem mehet szóbelizni sem), ebből 1 ember átment (a legszarabb matekos, aki még diszlexiás is, és pénzesek) tehát 12 ember megy szóbelizni... :D
nem sokat várok már magamtól sem az osztálytól XD
ja és kicsit sem gyanús, hogy a legpénzesebbnek sikerült a matek.. :D
aki évekig járt matektanárhoz, aki igyekezett, járt előkészítőkre, akik 4-es dolgozatokat írtak és mindig ők segítettek megoldani a leckét.. azok? azok most mehetnek szóbelizni.. aki meg szőke, hülye p*csa és vásárláson kívül nem ért máshoz, az átmegy?????????????????????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!