Érettségizők! Ti mennyit tanultok az érettségikre? Pl töri. és mennyit tanultatok a 4 év közben?
Törire igazából csak doga előtt tanulok, most már hogy esszéket írunk azt se nagyon, csak egyszer átolvasom. Külön érettségire nem tanulok (bár tételdogákat íratott velünk a tanár).
Magyarból a jegyeinket tételfelelésekre kapjuk, szóval azokat már mind megtanultam. Külön nem tanulok az érettségire.
Matek nekem lényegiben a legfontosabb tárgyam. Igazából már nyár alatt megcsináltam az összes eddigi érettségi feladatsort, és már órákon is egy ideje csak érettségiszerű feladatsorokat oldunk. A szóbeli tételeket következő héten szándékozom kijavítani.
Informatikából meg hetente csináltam egy feladatsort, most már igazából semmit se készülök 1-2 hete, mert még lesz két hetem kb. az írásbelik közt.
Szóval matekra sokat, infora eleget, többire meg lényegiben az órára elvárt minimumot.
köszönöm a választ :)
hát nekem még egy matek tételem sincsen :(( infót is nagyon régen gyakoroltam, majd a szünetben :D de amitől a elgjobban félek az a német emelt (jelentkeztem hátha kapok nyelvvizsgát, de úgy érzem esélyem sincs :D), szerencsére angol már megvan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!