Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Hol nyissak...

Egyetemisták! Hol nyissak bankszámlát?

Figyelt kérdés
ti melyiket választottátok?
2013. jún. 2. 13:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

köszi h így beavattál

meggondolandó akkor nagyon :/

2013. jún. 3. 09:13
 12/17 anonim ***** válasza:
Az azért elég kemény, mindenesetre nekem csak pozitív tapasztaataim vannak a CIB-bel, elég egyszerűen megvolt a számlanyitás, adnak ingyen internetkártyát, a netbankkal sem volt problémám még soha. Most 3 havonta kell változtatni a jelszót, eddig nme tudom, hogy volt.
2013. jún. 3. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Igen, írtam is h lehet nálam csesztek el valamit :) Igazából a tájékoztatás hiánya is zavaró, nincs se egy számlakivonat, és folyamatos módosításokat hajtanak végre amiről szintén sosem értesíteni. Viszont az internetes bank jó, tehát ha onnan utal a pénz időben megérkezik, ezzel legalább nincs probléma.
2013. jún. 3. 15:20
 14/17 anonim ***** válasza:
Am. szüleim OTP-sek voltak világ életükbe ők annó nekem azt ajánlották, azzal tényleg nincs semmi problémájuk. Szóval én inkább általuk az OTP-t ajánlanám, nem tudom hova valósi vagy, de a legtöbb helyen a bank automata is OTP-s, plusz a kis városokba sorra szűnnek meg a CIB bankok (pont az ügyfélhiányok miatt). Én Miskolcra járok egyetemre, és az egyetem területén kapásból 3 OTP automata van, ami azért is jobb mert ha pénzt veszel fel onnan OTP-s kártyával kedvezőbb a felvételi díj, meg nemtudom hány esetben ingyenes, erről több infóm nincs sajnos.
2013. jún. 3. 15:23
 15/17 anonim ***** válasza:
Persze, biztos szerencse kérdése is. Tőlem pl. megkérdezték, szeretnék-e nyomtatott számlakivonatot, és minden hónapban küldik is rendesen.
2013. jún. 3. 15:25
 16/17 A kérdező kommentje:
Miskolcra készülök én is :)
2013. jún. 3. 15:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát tőlem az ilyen kérdések elmaradtak :/ Viszont ilyen-olyan címeken azért vonogatják le az 50-200 forintokat... Amikre tudtommal bele se egyeztem :/ Meg is szűnt a városunkban a CIB fiók...
2013. jún. 3. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!