Egyetemisták! Hol nyissak bankszámlát?
Figyelt kérdés
ti melyiket választottátok?2013. jún. 2. 13:08
1/17 anonim válasza:
CIB bank. 50 forint a havidíj, de ezért ingyen lehet utalni minden bankhoz korlátlan alkalommal, van bankkrtya, amiről 2x lehet fölvenni pénzt bármelyik automatából. Ja, meg van egtakarítási számla olyan kamattal, amilyen máshol lekötésre adnak.
2/17 A kérdező kommentje:
köszönöm!
otp juniorról mi a vélemény? tapasztalat?
2013. jún. 2. 13:15
3/17 anonim válasza:
A pszáf oldalán van egy összehasonlító táblázat a diákszámlákról, azt bogarászd át.
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm!
2013. jún. 2. 13:53
5/17 A kérdező kommentje:
az egyetem külön nem szokta meghatározni?
2013. jún. 2. 14:07
6/17 anonim válasza:
AZ OTP-ről csak annyit hallani, hogy nagyon drága és mocsok.
7/17 anonim válasza:
Nekem OTP junior van, nem nagyon veszem észre, hogy annyira "drága és mocsok" lenne. Azért választottam az OTP-t mert az OTP-s automatából van a legtöbb, így elég könnyen találok ATM-et.
8/17 anonim válasza:
Az egyetem nem határozza meg, de mondjuk mikor én elkezdtem az egyetemet, azért az Ersténél nyitottam számlát, mert ahová a koleszt kellett fizetni, az Erstés volt, és így gyorsabban meg olcsóbban ment az utalás. Mondjuk ma már ez nem nagyon számít, mert napon belüli átutalás van, és elég sok olyan diákszámla van, ahol bankon kívülre is ingyenes az utalás.
9/17 anonim válasza:
Egyébként OTP-t vagy Erstét csak akkor szabad választani, ha nem okoz gondot, hogy végzés után pattanni kell onnan, mert mindkettőnek elég jó diákszámlája van, de a normál szolgáltatásaik nem jók.
10/17 anonim válasza:
Nekem a CIBről borzasztó rossz tapasztalataim vannak, bár lehet hogy annó a számlanyitó nő rontott el valamit... én a diákhitel miatt, és az ösztöndíjam miatt nyitottam meg, rendben is működött az elején, aztán észrevettem h sose kapok havi számlakivonatot, folyamatosan vonogat le 50-100-200 forintokat havonta, és az internetes bankfiókom állandóan blokkolódik magától, vagyis ilyenkor mindig hívogatom az ügyfélszolgálatot hogy állítsák már vissza a jelszavam, mert megint automatikusan megváltoztatták. Havi szinten kell a jelszavam megváltoztatgatni kötelező jelleggel, Aztán ha 2 hónapig nincs mozgás a számlámon, akkor letiltják a kártyát :D Ilyenkor menni kell a legközelebbi bankfiókba és engedélyeztetni újra... Aztán olyan is volt, hogy megjött a diákhitelem, fizettem volna a kollégiumot, a kártyámat előtte letiltották és a nő nem akarta feloldani a tiltást, mondván hogy nem hiszi el hogy az enyém a számla!! Ott ültem a bankban vele szemben :) Hiába igazoltam magam személyivel, szerinte az nem én voltam! :DD (mellesleg ő írta a diákhitel szerződésem és a számlanyitási szerződést:)) Utána a gond úgy oldódott meg hogy a főnökét oda hívta magához h mit tegyen, aki finoman közölte vele hogy bolond, és nem teheti meg hogy az ügyfélnek nem engedélyezi a pénzéhez való hozzáférést... szóval soha többé CIB! Persze lehet hogy fiókonként eltérő a helyzet, és tényleg nálam csesztek el valamit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!