Az osztályfőnököknél délután otthon van a napló?
Figyelt kérdés
2009. okt. 5. 18:18
1/7 anonim válasza:
:DDDDDD
miért cipelné??
szerintem a tanáriban hagyják
2/7 anonim válasza:
Nálunk az iskolában a tanári szoba melletti helységben tárolták, és csak néha vitték haza az ofők.
Nálunk az iskolában a tanári szoba melletti helységben tárolták, és csak néha vitték haza az ofők.
De ma már digitális naplónk van.
3/7 anonim válasza:
Az a könyv alakú biztos nincs. Gondolj bele rájön a cifra fosás, nem tud bemenni másnap és akkor nincs napló?
4/7 A kérdező kommentje:
hahahahaha utsó válaszoló köszi ez nekem is eszembe jut6ott volna XD
2009. okt. 6. 17:41
5/7 anonim válasza:
Maga mindent kétszer mond, kétszer mond?:))
amúgy nem, max akkor viszi haza magával, ha át kell néznie a jegyeket, áltagokat, pl félévi/évvégi értékelésnél. Most hogy ez jó vagy rossz hír-e a számodra, nem tudom:)
6/7 anonim válasza:
Nem vihetik haza, le kell adni v.melyik fejesnek, aki egy kulccsal zárható szekrényben tárolja. Ezt a szekrényt kora reggel kinyitják, és utána egész nap bármelyik tanár kivehet, betehet naplót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!