Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » ÁLLATORVOSIRA JELENTKEZŐK!...

ÁLLATORVOSIRA JELENTKEZŐK! Hogy sikerült a kémia érettségi?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak én gondolom így, de szerintem nehéz volt. Nekem nagyon rossz lett:-( Szerintetek mennyire volt nehéz? Megnéztétek a megoldókulcsot? Az alapján hány pontotok lett?

2013. máj. 25. 20:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Oké, csak szerintem nyáron biztos fogok felejteni kémiát, szóbeli után már nem akarom erőltetni, de mindenesetre ha tudok segítek. :)

Én általában nem izgulok érettségin. Nem tudom, miért, pedig hallom mások mennyire. Viszont más simán megtart egy beszédet, kiselőadást az osztály előtt. Na én például azt nem tudtam soha, mindig izgultam ha sok ember előtt kellett beszélnem.

2013. máj. 30. 15:49
 12/13 anonim ***** válasza:

bocsi az offolásért :)

3. válaszoló, te melyik FOK-ra jelentkeztél? milyenek lettek az emelteid?

Én SE-FOK-ra jelentkeztem, a biosz 79% a kémia 65% körül lesz :/

2013. jún. 1. 20:36
 13/13 anonim ***** válasza:
Én PTE-re jelentkeztem. Nem tudom milyenek lettek, nem néztem megoldókulcsot. Bioszom kb olyasmi lehet, mint a tied, kémiám meg egy 20-assal rosszabb...
2013. jún. 1. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!