Az normális ha OKJs képzésen nincsenek tankönyvek csak diktálnak?
Miért van ez, hogy nincs tankönyv?
Ez az oktatási Minisztérium hibája vagy kié?
Köszi előre is.
Jaja arra gondoltam már én is, hogy inkább diktáljanak minthogy sz*r könyveket vegyünk meg.Amúgy te hova jársz?
Még írjatok lécci.
Szia!
Nekünk 2 évig nem volt egy darab könyvünk se az OKJ-s képzésben, diktáltak mindent mi meg hosszú oldalakat jegyzeteltünk. Szerintem jobb volt így, mivel nem kellett több tízezreket költeni a tankönyvekre, és jegyzetelés közben elég sok minden megragadt az anyagból. Milyen szakon vagy?
Az a baj, hogy kevés a használható tankönyv magyarországon. Most nem az általános-és középiskolai könyvekre gondolok, mert abból van bőven, de pl. szakkönyvek, vagy szakképzésben használható tankönyvek közül nincs túl nagy választék. (Aminél nehéz lenne felelőst találni, a minisztérium sem tehet sokat, ha nincs olyan, aki egy használható tankönyvet írna.)
Szóval: az, hogy nincs könyvetek, nem előny, de nem is ritkaság, hogy valahol ez van.
Heló!
Köszi a válaszokat.
Web-programozó szakon vagyok és programozni tanulunk, de sajnos nincs könyvünk és így azét nem könnyű:S
Na mind1 majd beszerzek egy könyvet.
Köszi mégegyszer.
Ja amúgy ti milyen szakon vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!