Érettségi vagy valami szakma?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok több magán okból kifolyólag csak 10 osztályom van meg. mit tanácsoltok,próbálkozzak érettségivel és mellette dolgozzak akár diákként,vagy inkább valami felnőttképzésre menjek(érettségi nélkül nincs nagy választék),vagy előbb érettségi,utána valami szakosodás?
Köszönöm!
2013. máj. 23. 12:26
1/8 anonim válasza:
Érettségi és aztán szakma. Sok jó szakmához kell az érettségi.
2/8 anonim válasza:
Az érettségi lassan alapkövetelmény lesz mindenfajta munkához....szerintem is azzal kezd.
3/8 A kérdező kommentje:
Hm,csak kicsit későnek érzem én ezt a hosszú tanulást. De nyugtassatok meg,hogy nem gáz. :D
2013. máj. 23. 12:48
5/8 anonim válasza:
Azelőtt milyen suliba jártál?
Szakközép vagy gimi?
6/8 anonim válasza:
Szerintem most szakmat tanulj,hogy legyeb valamid.En is azt teszem.Kesobb majd betervezem az erettsegit ha ugy erzem..
7/8 A kérdező kommentje:
Szakközepes voltam,szakács szakon.
2013. máj. 24. 23:43
8/8 anonim válasza:
Én nem érzem annyira gáznak. Nekünk volt még anno kilencedikben egy osztálytársunk, aki 3 évvel idősebb volt nálunk, nem néztünk rá furán, mert tudtuk, hogy a sok betegség miatt tart ott, ahol mi. Szerintem azóta is ott tart, mert ahogy hallottam még mindig küzd az anorexiájával, rengeteget van kórházban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!