Mennyit számít egy rendészeti gimnázium?
Ha rendőr szeretnél lenni, nincs jobb választás, mint egy rendészeti gimnázium. Nagyobb a bekerülési esély a későbbiekben. Tudom ajánlani a Than Károly ökoiskolát, amit említettél (weboldal: than.hu). Bár idén (2012) szeptemberben mentem ebbe a suliba, még csak 9.-es vagyok, de tudom, hogy ez az iskola megfelel az elvárásaimnak. Egy Kis ízelítő a rendészeti osztályokról a Than-ban: 9-10.-ben heti 1 önvédelem óra (10.-ben egy a BRFK által kijelölt személy tartja az önvédelmi órákat), 11.-ben rendészeti alapismeretek, már 9.-ben is rengeteg BRFK-val kapcsolatos osztályprogramok lesznek. Ha esetleg megtetszett az iskola, úgy ahogy leírtam, persze itt is vannak f*sz jancsik, meg szenya tanárok, na meg sok házi feladat (:D) és nemcsak rendészeti osztályok vannak a , de ezeket eltekintve jó iskola. Ja és egy fontos dolgot kifelejtettem: heti 1 konditermes tesi óra (legalábbis nekem fontos :D)
Bár ez inkább az iskola bemutatása volt, mint válasz kérdésedre, de innen biztos felvesznek a rendőrtisztire, vagy a szakközépbe. Ha két szóval akarok válaszolni a kérdésedre, akkor "sokat számít" Sok szerencsét a továbbiakhoz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!