Melyik éri meg jobban érettségi, vagy egy Esztergájos szakma?
Figyelt kérdés
Melyik éri meg jobban???
egy érettségi vagy egy esztergájos szakma,(CNC-vel)?????
2013. jan. 12. 16:08
1/3 anonim válasza:
Hali
Érettségi majd gépi forgácsoló majd cnc gépkezelő.
Sok cnc-s panaszkodik ,hogy tudják mi mit jelent ,de nem érzik a gép erejét. Én csúcsesztergárol kerűltem 100kw os karusszel esztergára és tudom milyen erők vannak ott.
Ezután nem árt egy targoncás vizsga sem mert sok helyen ugye nehéz cumókat kell mozgatni és nincs mindenhol keret külön targoncást fenntartani.
Persze ismerek olyat is aki 11szakmával munkanélküli=/
2/3 anonim válasza:
Nézd, ha egy CNC esztergályos (és nem esztergájos) szakmád párosul egy nyelvtudással, akkor mondjuk Németországban, vagy Svájcban annyit keresel, mint itthon egy gyakorlott orvos. És ez igaz a CNC marós, és egyéb forgácsoló szakmákra is.
3/3 anonim válasza:
" mint itthon egy gyakorlott orvos."
Ugye azt vágod, hogy nagyon sok gyakorlott orvos 90-100 ezer forintért dolgozik itthon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!