Melyikkel érek többet?
Most vagyok 8-ikos ,felvételi szélén állok ,de nem tudom eldönteni ,hogy sima gimi vagy szakközép.
Mert ugyebár gimi=érettségi ,szakközép=szakma+érettségi ha jóltudom.
Látszólag szerintem a szakközép jobban megéri, de viszont ha gimi után egyetemre megyünk akkor érettségi+diploma
Nemtudom melyikkel érek többet.Mindenképp informatikai szakra/tagozatra akarok menni angol nyelvűre, főleg ilyen programozó/hálózattelepítő stb.-re
Szóval gimi vagy szakközép?
Már kinéztem 2 sulit.
Az egyik gimi ott Angol-Informatika tagozat, a másik pedig szakközép és szakiskola, ahol pedig műszaki informatika van szintén angol nyelvvel.Hát meglátjuk ahová felvesznek oda megyek :D
És még azt szeretném kérdezni hogy hülyeség lenne most 14évesen letenni az alapfokú nyelvvizsgát?Én úgy érzem készenállok rá, mert angolból eddig 5ösön kívül más jegyem nemvolt max 2-3 4-es, és különórákra is jártam/járok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!