Megéri-e a jövőben ha a nyelvtanulásra fordítom msot minden időmet?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok, angolból c1-es nyelvvizsgám van, hollandul tanulok jelenleg, és a németet vagy a spanyolt meg akarom tanulni a jövőben, ilyen nyelvtudással milyen munkalehetőségeim lesznek? úgyértem lesz-e keresőképes állásom?2009. okt. 3. 20:19
1/3 A kérdező kommentje:
harmadik nyelvnek a német, a spanyol és az orosz között választanék, melyik a jobb/hasznosabb?
2009. okt. 3. 20:20
2/3 anonim válasza:
Hát önmagában szerintem nem elég ha csak nyelveket tanulsz, de mindenképp szép és dícséretes, no meg több a választási lehetőség külföldi melók között :) De valami szakosodást is csinálj, mert azért nem érdemes kimenni, hogy mcdonald's-ben kössél ki. Tolmácsnak menni nem rossz lehetőség, de ahhoz perfekt nyelvtudás és kultúrális ismeretek is kellenek.
Hollandot tanulni nehéz előzetes német nélkül? Én is ezt akarom majd, de csak angolul tudok egyelőre.
3/3 A kérdező kommentje:
lényegében a kiejtés hasonló az angolhoz, nem is annyira németes, nincs 4-5 msh egymás mellett, igen egyszerű beszélni, a nyelvtani szabályokat megtanulni már kicsit nehezebb, de az egy nyelvben sem könnyű
2009. okt. 4. 16:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!