Hogy sikerült a mai magyar érettségitek? Melyik fogalmazást választottátok?
Figyelt kérdés
Szerintem nem volt olyan nehéz,én a versösszehasonlítást választottam.
Remélem meglett 90% (:
Nektek hogy ment?
2013. máj. 6. 13:07
21/24 anonim válasza:
Én tavaly érettségiztem. Nekünk is volt annó mindenféle nem hivatalos megoldókulcs, nem egy igencsak hibás.
Mindenképpen várjátok meg a hivatalosat, addig ne stresszeljeten a nem hivataloson, bár úgyis hiába mondom. :-)
Minket az érvelésről nagyon határozottan lebeszélt a tanárunk, mondván, hogy mindig könnyűnek tűnik, de csak úgy repkednek ott a nagy pontlevonások, ezért én a Tetemre hívást elemeztem.
22/24 anonim válasza:
Én is tavaly érettségiztem és én is a Tetemre hívást elemeztem. Az még könnyű volt... Viszont a tavalyi szövegértés iszonyatos volt.
23/24 anonim válasza:
Nem értem, hogy a retkes ábránál miért a "B"-t és nem a "C"-t kellett bekarikázni..xD
24/24 anonim válasza:
mert leírták hogy a nyelvhasználat még csak beszédből áll, írásból nem. azért a c elég könnyű lett volna, csak ott van az, leírva, hogy anyanyelv:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!