Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet megtanulni 6 évnyi...

Hogy lehet megtanulni 6 évnyi anyagot 10 órán belül?

Figyelt kérdés
2013. máj. 5. 20:18
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

A magyarhoz sokszor elég egy kis "fantázia"

(Már ha nem emeltre mész)

Nyugodtan menj oda

2013. máj. 5. 22:00
 12/24 A kérdező kommentje:
Jólvan elmegyek de bele se néztem az anyagba a rohadt életbe nyomi tanárok!
2013. máj. 5. 22:02
 13/24 anonim ***** válasza:
A szóbelire meg még van idő készülni
2013. máj. 5. 22:02
 14/24 A kérdező kommentje:
ja oda van de nem megyek be
2013. máj. 5. 22:03
 15/24 anonim ***** válasza:
Figyi, ha tudsz olvasni megvan a szövegértésre a maxpont. Ha szóbelire majd megtanulod az összes tételt akkor az is maxpont. Ez már 90 pont összesen. Ha a fogalmazáshoz nem írsz semmit, már akkor is 90/150*100= 60%, ami négyes. Ha még írsz a fogalmazáshoz, akkor ennél több is kijöhet. Szerintem nem éri meg otthon maradni. Ha nagyon elszúrnád (nem fogod), akkor már egy kis rutinnal vágsz neki ősszel a javítónak. Sok sikert!
2013. máj. 5. 22:04
 16/24 anonim ***** válasza:

Ezeket egyszer fusd át most, esetleg reggel is:

[link]

[link]

2013. máj. 5. 22:06
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Jólvan elmegyek de bele se néztem az anyagba a rohadt életbe nyomi tanárok!"

Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye! :D

Most komolyan, mindenki kedves veled, én is írtam neked jó tanácsot már (menj feküdj le, hogy szép legyél), utána meg biztatást és tippet is írtam. Csodálkozom, hogy nem kaptál szinte egy durva választ sem, az összes tele van jó tanáccsal. Te meg meg sem fogadod őket? Neked igazából most bűntudatod van. Fogadd el, hogy hibáztál, hogy "büdöslustadisznó" voltál, többet nem igazán tehetsz már. Ez a "gyorsan nézzünk át mindent" nem fog menni, ez csak tűzoltás lenne egy vízipisztollyal, mikor az egész ház ég már... Esetleg azt nézd át, amit valaki belinkelt, hogy kell elemezni, meg ilyenek. Erre van időd már csak. Éjfélig azt tanulmányozd, reggel suliba menet még egyszer.

Már ne vádold magad, ne mutogass másra (nyomi tanárok), hogy ők a hibásak, ne keress árnyékot, ami mögé be lehet bújni. Ha megbékélsz a helyzettel, hidd el, hogy könnyebb lesz! Utólag okos az ember mindig, de amire neked szükséged van (idő), az pont nincs.

Szóbelire meg elmész, fejezd be a nyafogást! :) Tessék szépen megnyugodni, azt a két linket megnézni, majd menj aludni.

2013. máj. 5. 22:23
 18/24 dodi1881 válasza:
100%

"Jólvan elmegyek de bele se néztem az anyagba a rohadt életbe nyomi tanárok!"

Miért a tanárokat okolod azért, mert bele sem néztél az anyagba? Ez a te hülyeséged, nem az övék.

Szerintem, ha az ember meg akar valamit tanulni, egy tanár akármilyen rosszul adja le az anyagot, akkor is meg tudja tanulni, mert utánanéz, utánaolvas. De nincs olyan középsuli, ahol minden tanár rosszul adja le az anyagot, és középiskolába különben se várja senki, hogy a szájába rágják a tanulnivalót. Szóval nem a tanárok nyomik, hanem azok a diákok, akik lusták. Nem is értem, hogyan jutottál el az érettségi vizsgáig, hogyha semmit sem tudsz.

2013. máj. 7. 07:48
 19/24 anonim ***** válasza:

bemész és kész! már túl vagy az írásbelin, majd szóbelin kidumálod...

menni fog, nyugi...

2013. máj. 7. 09:48
 20/24 anonim válasza:
Hat osztályos gimibe kerültél be, nálunk oda a nagyon jó fejű gyerekeket veszik fel. Elgondolkoztam rajta, hogy mi a büdös francot csináltál hat éven keresztül, és hol voltak a szüleid, akik nem vették észre, hogy a leírt kérdés alapján nem tanultál??? Tizenhárom éves lányom van, és számon kérem a tanulmányait, valamint ápolom a kapcsolatot az osztályfőnökkel is. Szégyelld magad, amiért az elmúlt hat évben nem végezted a kötelességed, nem tanultál! Neked csak az volt eddig a dolgod, mégis hogy képzeled majd a későbbi életed?? "Nem megyek be dolgozni, mert nem tanultam meg a munkavédelmet, pedig ma jön a munkavédelmi felügyelő"? Csak hogy tisztában legyél vele, életed folyamán állandóan tanulnod kell, képezni magad, hogy a munkaerő piacon helyt állj. Nem lesznek örökké a szüleid, akik eltartsanak, neked is meg kell dolgozni a betevőért. Ideje lenne elgondolkodnod ezen! :(
2013. máj. 7. 11:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!