Hogy lehet megtanulni 6 évnyi anyagot 10 órán belül?
A magyarhoz sokszor elég egy kis "fantázia"
(Már ha nem emeltre mész)
Nyugodtan menj oda
"Jólvan elmegyek de bele se néztem az anyagba a rohadt életbe nyomi tanárok!"
Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye! :D
Most komolyan, mindenki kedves veled, én is írtam neked jó tanácsot már (menj feküdj le, hogy szép legyél), utána meg biztatást és tippet is írtam. Csodálkozom, hogy nem kaptál szinte egy durva választ sem, az összes tele van jó tanáccsal. Te meg meg sem fogadod őket? Neked igazából most bűntudatod van. Fogadd el, hogy hibáztál, hogy "büdöslustadisznó" voltál, többet nem igazán tehetsz már. Ez a "gyorsan nézzünk át mindent" nem fog menni, ez csak tűzoltás lenne egy vízipisztollyal, mikor az egész ház ég már... Esetleg azt nézd át, amit valaki belinkelt, hogy kell elemezni, meg ilyenek. Erre van időd már csak. Éjfélig azt tanulmányozd, reggel suliba menet még egyszer.
Már ne vádold magad, ne mutogass másra (nyomi tanárok), hogy ők a hibásak, ne keress árnyékot, ami mögé be lehet bújni. Ha megbékélsz a helyzettel, hidd el, hogy könnyebb lesz! Utólag okos az ember mindig, de amire neked szükséged van (idő), az pont nincs.
Szóbelire meg elmész, fejezd be a nyafogást! :) Tessék szépen megnyugodni, azt a két linket megnézni, majd menj aludni.
"Jólvan elmegyek de bele se néztem az anyagba a rohadt életbe nyomi tanárok!"
Miért a tanárokat okolod azért, mert bele sem néztél az anyagba? Ez a te hülyeséged, nem az övék.
Szerintem, ha az ember meg akar valamit tanulni, egy tanár akármilyen rosszul adja le az anyagot, akkor is meg tudja tanulni, mert utánanéz, utánaolvas. De nincs olyan középsuli, ahol minden tanár rosszul adja le az anyagot, és középiskolába különben se várja senki, hogy a szájába rágják a tanulnivalót. Szóval nem a tanárok nyomik, hanem azok a diákok, akik lusták. Nem is értem, hogyan jutottál el az érettségi vizsgáig, hogyha semmit sem tudsz.
bemész és kész! már túl vagy az írásbelin, majd szóbelin kidumálod...
menni fog, nyugi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!