Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 20 oldal anyagot mennyi idő...

20 oldal anyagot mennyi idő alatt lehet úgy megtanulni, és milyen módszerrel, ha tele van évszámmal és fogalmakkal?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Minden ember 20oldalt ami tele van evszammal, es fogalmakkal :

865perc alatt kepes megtanulni

Modszer: Altalaban nekem az szokott segiteni ha azt olvaosm es nem a GYIK-ot,bar ahany ember annyi modszer:P

2012. jún. 17. 20:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kapcsold ki a gépet és tanulj!!!
2012. jún. 17. 21:27
 3/5 anonim ***** válasza:

akkor az én válaszomnak örülni fogsz.

én isaz utolsó pillanatra hagytam. utolsó két napba legalább tiz töri es csomó magyartetelt megtanultam. evszamot ne tanulj azt ense tudtam megjegyezni es nem is kell. ott a forras . magyaron se számít.

tipp: kezdd ugy a feleletedet h xy a 19. szazad legjelentösebb költöje volt....bla...kiemelkedö müve pedig xy volt.

törinél ott az atasz es van fel óràd nekem még sok is volt.

2012. jún. 21. 17:34
 4/5 A kérdező kommentje:

Sajnos, egyetemen már nincs forrás, és ez a 20 oldal kötelező évszám és fogalom, a többi az, úgy 300 oldal :)

De köszönöm a válaszod :)

2012. jún. 21. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Ja úgy már más, nem tudtam, hogy egyetem. Azt hittem érettségis kérdés.
2012. jún. 23. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!