Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért kötekednek itt is...

Miért kötekednek itt is mindig a helyesírással?

Figyelt kérdés
Miért olyan fontos ez egyes embereknek? Ha a szöveg tartalma értelmezhető akkor miért kell mindig belekötni egy két elírásba?
2013. máj. 3. 11:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én azért szoktam belekötni, mert sokan annyira helytelenül írnak, hogy nem lehet egyértelműen megállapítani, mit szeretne közölni. Például sokan nem használnak vesszőket, ami sokszor többértelművé teszi a mondani valót. De ugyanígy a mondatvégi pontok, kérdőjelek, stb. is elmaradnak, ami megint csak lehet többértelmű. A másik kedvencem amikor valaki megállás nélkül félre üti a betűket. Erre általában az a magyarázatuk, hogy telefonról írnak. De ezt nem tudom mire vélni. Én ha telefonról, ha számítógépről írok, az elküldés előtt mindig elolvasom, hogy mit írtam, s az esetleges hibákat kijavítom.
2013. máj. 3. 11:30
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert sokan nem jutottak még túl az általános iskolás h@lye kis p.öcs színvonalon.
2013. máj. 3. 11:40
 13/16 A kérdező kommentje:

Sok olyan van itt a fórumon is, hogy egy kérdésre valaki ír egy válasz, ami mondjuk nagy segítség a válaszoló számára. Erre jön egy magyar zseni aki a kérdésre érdemi választ nem tud mondani, de kiszúrt egy két helyesírási hibát, és már fröcsög is belőle az értelem. Hogy tanulj meg előbb írni meg hasonló szépségek. És se tudok helyesen írni, törekszem rá, de mások szerint, ettől már tudatlan iskolázatlan vagyok. Csak azért írtam ki ezt a kérdést ,mert szinte minden kiírt kérdésnél megtalálhatok a nyelvzsenik, akik osszák a magyartot. De ők legalább egy valamit megtanultak... Helyesen írni. (Irigylem őket?)

(nem)

2013. máj. 3. 11:47
 14/16 anonim ***** válasza:

Nem az ékezet-hibákról van szó, hanem ha valaki a a szavakat nem tudja hiba nélkül leírni

vagy a mondat nem érthető

2013. máj. 3. 12:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Többen vannak olyanok, akiknek a kérdését nem lehet megérteni (Mert nem értik ők maguk sem)
2013. máj. 3. 12:39
 16/16 anonim ***** válasza:

"Sok olyan van itt a fórumon is, hogy egy kérdésre valaki ír egy válasz, ami mondjuk nagy segítség a válaszoló számára. Erre jön egy magyar zseni aki a kérdésre érdemi választ nem tud mondani, de kiszúrt egy két helyesírási hibát, és már fröcsög is belőle az értelem."

Azt elhiszem, hogy egyet tudsz mutatni. Azt is, hogy akár kettőt is. Na de hármat? :)

*magyarzseni

:D

2013. máj. 3. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!