Mit lehet csinálni az ilyen köcsög tanárral?
Hát - sajnos az ilyeneknél csak érsz el valamit,
ha "nyálazol" Kérj plusz feladatot
De nem értem Nincs olyan feladat,amire tudna normál
"osztályozni"?
Tudod, egyértelmű, hogy nem azért pont téged szúrt ki a tanár, mert egy démon, hanem mert tettél valamit, ami neki nem tetszik. Persze, vannak szemétládák is a tanárok között, de heccből senki sem buktat random diákokat. A visszaszólásoddal csak annyit értél el, hogy belementél a játékba, miszerint ki tud jobban kicseszni a másikkal. Ő most bebizonyítja neked, hogy félvállról tönkreteszi az életedet, te pedig ez ellen nem tudsz mit tenni.
Ha neked fontos, hogy ne bukjál meg, menj oda hozzá, tudasd vele, hogy mennyire őszintén sajnálod amit tettél, mostantól normálisan megcsinálsz mindent tesiórákon. És tűrjed, hogy esetleg még provokál (nyilván fog), vegyed le az egódat nullára, és tiszteletteljesen kussolj. És ezt csak azért mondom így, mert minden bizonnyal ez az egyetlen lehetőséged. Ha ez neked nem pálya, és továbbra is egyenlő ellenfélként tekintesz magatokra, akkor sok sikert kívánok az évismétléshez.
ez gimiben van 10.ben...
nem tudok puncsolni egyszerűen nem az én stílusom sosem csináltam, nem tudok olyan embereket tisztelni akiktől undorodom (a viselkedésük miatt)...
probálom ofővel ha nem megy igabát is megkeresem aztán ha ugyse akkor beviszem a szüleim jobbat nem tudok...
kösz mindenkinek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!