Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Voltál már az igazgatóiban?...

Voltál már az igazgatóiban? Mi miatt? :D

Figyelt kérdés
Kaptál tőle valami beírást vagy csak leszidott? :D

2013. ápr. 12. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Igen, a sok hiányzás miatt. :D Semmi nem volt, jófej a diri, megkért, hogy járjak be többet. :D
2013. ápr. 16. 00:17
 12/15 anonim ***** válasza:
Látom kérdező, nagyon büszke vagy arra, hogy kirúgtak.
2013. ápr. 18. 15:16
 13/15 anonim válasza:
bátyámat a gimi első napján behívták, mert felzselézte a haját egy kis kakastaréjba :)) aztán meg azért, mert megölelte a pár évvel fiatalabb barátnőjét a folyosón... azt mondta neki az ig., hogy "ne rontsa meg szegény kislányt" (maradjunk annyiban, hogy azon a lányon nem volt már mit megrontani, bőven tesóm előtt sem...) tegyük azt is hozzá, hogy a (most már volt) igazgatónő bármiért képes volt figyelmeztetőt adni.
2013. máj. 2. 18:42
 14/15 eiassassins válasza:

Én voltam szó szerint monoklis lett a képe a(helyetes) oföm-nek annyira begurultam tőle nő volt és azt mondta 5-ödikbe hogy mi taknyos ötödikesek mi képzelünk hogy ...

ordítva aztán beírt mindenkinek és bezárt minket 6 órára

mikor kinyitotta az ajtót az igazi ofönk akkor lementem a tanáriba és bedaráltam neki 3 öklöst a pofájába és intőt kaptam ennyi jó kis muri volt ja és plusz még az igazi ofönk aki szeret minket jól lekiabálta a fejét zsír nem?

2013. jún. 9. 21:13
 15/15 anonim válasza:

Verekedésért... Ofő-ivel megúsztam :)

Nem szerettem ha valaki lek...ázta anyámat

2016. jan. 11. 00:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!