Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek hogy ne feleltessen?

Mit tegyek hogy ne feleltessen?

Figyelt kérdés

van egy magyar tanár,ugye irodalom és nyelvtan,és mindig velem szúr ki,direkt engem feletet! mit csináljak hogy megakadályozzam??

12/L

2013. ápr. 4. 14:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Betegedj meg.
2013. ápr. 4. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:
Tanulj minden órára rendesen és akkor ha feleltet lesz sok szép ötösöd és örülhetsz az év végi bizidnek.
2013. ápr. 4. 15:19
 3/7 A kérdező kommentje:
csak én ugye nem tanultam mert nem tudtam hogy felelés lesz...és pont én feleltem egy 3/4-re , pedig ennél sokkal jobb voltam,én magamat 4-re értékelném....de mit csináljak ne nézzek a szemébe vagy mi??:o légyszi segítsetek
2013. ápr. 4. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Tanulj minden órára!

Neked is jobb lesz, ha most megszokod. :)

Ha látja, hogy készülsz, egy idő után nem fog minden órán feleltetni.

2013. ápr. 4. 15:33
 5/7 A kérdező kommentje:
thx =)
2013. ápr. 4. 15:42
 6/7 A kérdező kommentje:
na írjatok!
2013. ápr. 4. 18:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Az egyetlen biztos módszer az, ha tanulsz minden órára, és jó jegyeket szerzel. Tapasztalat. Mikor a fizikatanárnőt új tanárként kaptuk meg, mindig feleltetett. Összeszedtem magam, 5-ös dogákat írtam egymás után, és másfél éve békén hagy.
2013. ápr. 4. 19:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!