Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi az a tanács amit hallanod...

Mi az a tanács amit hallanod kellett volna miközben tanultál vezetni, de nem hallottad?

Figyelt kérdés

febr. 2. 21:59
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Én sajnos olyanokat hallottam az oktatótól, amiket inkább ne hallottam volna... Például a sebváltóhoz olyan érzékenyen kell nyúlni, mint a nők bizonyos testrészéhez. Meg lecseszett, hogy 30-as táblánál miért nem mentem 32-vel, mert annyival lehet menni, és akkor még a piros előtt pont át tudtam volna menni.

Az a tipikus bunkó paraszt oktató volt, 6 óra után le is cseréltem.

febr. 3. 00:12
 2/4 anonim ***** válasza:
5%

#1!

A legtöbb ilyen. És tök mindegy, hogy 30 éves oktatóról beszélünk vagy 63 éves oktatóról.

Kérdező!

Az oktatók nagy része ki van már égve a hosszú évek alatt. 90%-uk kb iszik állandóan, nem véletlenül. Végülis, inkább kezelje a problémáját és az ingerültségét minthogy nyakon basszon valakit a volánja mögött.

El is hiszem, hogy nehéz nekik, mert sajnos bárki kaphat jogosítványt és bárki elkezdheti ezeket a tanfolyamokat. Olyan emberek is, akik tényleg nem tudnak semmit, és elvárják hogy minden lósz**t az oktató mutasson meg és tanítson meg. Hol ott, a kreszben minden levan írva, még a műszakis résznél is. Ja, és hiába mutat és magyaráz el valamit például egy skoda fábián, amikor a saját autója teljesen más lesz.

Azok az emberek, akiknek semmi érzékük nincsen hozzá, kiégetik az embert hosszútávon és a többi közlekedőket az utakon. Ezekről láthatunk videófelvételeket és képeket különböző Facebook csoportokban és a YouTube-on, élen a "drága" Budapesti "*Autósok*" Közöségge csatornáján. Pedig "ezek" jogsival rendelkeznek, elvileg.

Nem csoda, hogy a legtöbb inkább vált nagykategóriára. Azért ha valaki C, CE, D kategóriát oktat, az azt jelenti hogy az ottani tanulónak valószínűleg van affinitása és érdekeltsége a vezetés és az autók iránt. Ő velük már sokkal könnyebb, mert ők tanultak KRESZ-t és közlekedtek az úton, ergo valamennyi tapasztalatuk van, és csak a gépjármű kezelést kell nekik megszokni a nagy vasaknál. Van olyan oktató, aki azt mondta hogy ő nem is oktatna már mégegyszer motort vagy autót mint a kezdeti éveiben. EL is hiszem, lehet hogy én sem csinálnám hosszútávon.

Ne várjatok el mindent az oktatótól! A vezetési óráért fizettek, hogy a saját érdekeitek legyen a jogosítvány, és ne másé. A gépkocsi kezelésben segít hogy hogyan parkolj, de a kresz-t elvileg te megtanultad, szóval alkalmaznod is kell a gyakorlatban is.

febr. 3. 01:11
 3/4 anonim ***** válasza:
Ja Persze. Jó hogy már alapból ne úgy menjen az ember hogy tud vezetni is. Ne röhögtesd már ki magad. Autósiskola minek is van szerinted meg az oktató akkor? Óránként felveszi a 10 ezer forintot arra van eszük, de oktatni már nincs. Olyan aki már tud végezni és csak a papír kell neki az általában megveszi nem kínlódik ezekkel.
tegnap 17:13
 4/4 anonim ***** válasza:
* tud vezetni. Ja és meg annyi ez olyan mintha én be mennék a munkahelyemre, és nem lennék hajlandó dolgozni. De a fizetést azt követelném ugyebár. Nyilván valóan gyorsan kirúgnának, ezt kell csinálni ezekkel is és keresni normálisat. Ennyi.
tegnap 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!