Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Összegyűlt 250 óra esetén mi...

Összegyűlt 250 óra esetén mi történhet?

Figyelt kérdés

Sokat betegeskedem, ennek a hátterét inkább nem fejtem ki.

Két hetem maradt még, ennyit hiányozhatok.

Igazából imádkozhatok hogy elég legyen, mert ez nem tűnik reálisnak június végéig.

Jegyem van rengeteg, a tz-ket kivétel nélkül mindig pótolom, bukásra nem állok semmiből.

Mi a legvalószínűbb forgatókönyv ha mégis összegyűlne? Tudom hogy osztályozóvizsgára kötelezhetnek, de itt azt olvastam hogy akár kérdés nélkül évet is kellhet ismételnem, ha ilyen döntés születik.

Amitől jobban félek hogy kirúgnak vagy megszüntetik a tanulói jogviszonyomat.

Van három igazolatlan órám, mindhárom szimpla késés volt, de a felület egésznek számolja. Nem tudom, hogy a kettő együtt elég alapot ad-e ehhez...

tegnap 23:28
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Szedd össze mahad ember aztán ne hiányozz többet. Takarodj be betegen is és tegyél érte, hogy ne rúgjanak ki... Őseink háborúztak, te meg nem jársz be az egyébként "szabad országban".
tegnap 23:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Igaz én már dolgozom, de végigdolgoztam 5 évet táppénz nélkül. Meg egyszer egy tanévet is még a suliban 0 hiányzással, oklevelet is adtak érte. Még általánosban egy tüdőgyulladás után is csak fele ennyim volt. Szóval hacsak nem a kórházban feküdtél egy súlyos baleset utáni felépülés miatt, marhára nem lett volna szabad ennyi hiányzásnak összejönnie. Most már ez van, de több ne legyen. Gyorsan adasd be az influenza elleni védőoltást, ha még nem tetted/nem kaptad el, zabálj sok vitamint, aztán járj be.
tegnap 23:47
 3/5 anonim ***** válasza:

Késésed ne legyen több, mert az igazolt+igazolatlan együtt számít.

20 feletti igazolatlannál necces, addig nagy gond nincs.

Az a fontos, hogy legyen minden tantárgyból elég jegyed ahhoz, hogy félévi/évvégi jegyet kapj. Ha nincs, akkor pedálozz a tanárnál, hogy szeretnél beadandót, szorgalmit, felelést, akármit, hogy legyen. Így az osztályozóvizsga is elkerülhető.

tegnap 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:

#1, ez egy demagóg duma... Nem vagyunk egyformák, nem bírunk egységesen ugyanannyit. Sajnos vannak olyan emberek, akik sokat betegeskednek. Több szempontból sem ajánlott betegen iskolába menni, pláne akkor, ha fertőző.

Kérdező: ha nem hiányoznál nagyon, az lenne a legoptimálisabb. Érdemes lenne az osztályfőnökkel/igazgatóval átbeszélni a lehetőségeket. Ha tartósan fennáll a betegeskedő állapotod, akkor magántanulói státuszt lenne a legjobb kérvényezni.

ma 00:04
 5/5 anonim ***** válasza:

A késéseket össze kell adni, és ha előrik a 45 percet, akkor lesz 1 igazolatlan óra.

Ha van akár egy igazolatlan órád is, megtagadhatják az osztályozóvizsgát és rögtön évismétlésre utasíthatnak.

Viszont lehet az is, hogy a jegyek alapján lezárnak.

A tanulói jogviszonyodat viszont nem szüntethetik meg, nem rúghatnak ki. Ahhoz 30 igazolatlan kellene.

ma 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!