Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám magam rávenni a...

Hogyan tudnám magam rávenni a tanulásra? Nincs szorgalmam már csak ahhoz sem hogy oda üljek tanulni

Figyelt kérdés
idén érettségizem fontos lenne segítsetek
2009. szept. 17. 21:21
 1/3 anonim ***** válasza:
Van célod,hogy hova tovább?
2009. szept. 17. 21:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Nemtom, akkor még nekem se sikerült rávenni magam, de most egyetemen már annyira félek a dogáktól, hogy a félelem visz rá a tanulásra. Az érettségitől is féletem, de az teljesen más azért :S
2009. szept. 18. 07:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Tűzz ki magad elé egy célt...

Mondjuk hogy egyetemre akarsz menni vagy nem tudom...

És akkor rátudod venni magad, hogy amiatt csinálod...

Én mondjuk úgy lettem szorgalmas, úgy bírtam rávenni magam a tanulásra, hogy összekerültem egy nagyon okos, szorgalmas, sportos csapatba akik tényleg mindent megtettek/tesznek azért hogy képezzék magukat minden térren. / jobb sportolók legyenek, jó eredményük legyen munkában/iskolában /

És mikor oda kerültem nagyon rossztanuló /lusta voltam/ és akárhányszor szóba került a tanulmányi átlagunk szégyeltem magam...

De talán az zárta be nálam a kaput mikor egyszer egy amojan példakép szerűmmel beszélgettem az értékekről + hogy milyen jövőt szeretnék stb... tényleg minden féléről és ott nőttem fel ahhoz hogy tényleg összekéne kapnom magam

2011. nov. 26. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!