Mit tehetnek azzal az emberrel aki nem akar dolgozni?
40 éves lesz,otthon lakik,és ez neki természetes.
összesen ha egy évet dolgozott eddig,nem szándékozik munkát keresi.Jo ugy neki hogy ehet-ihat,mosnak,főznek rá.
semmire így nem is kell költenie.
Igazából már engem bosszant hogy élősködik az édesanyján és a 2 iskolás testvérén,amugy is nehéz anyagi körülmények között élnek.
Ezt tűrni kell??Mert nem lehet elzavarni otthonról,hiába is próbálkozik bári.
ajnaem vagyok olyan közeli ismerős hogy ebbe beleszólhassak,csak kívülállóként bosszantó(viszont jól ismerem a körülményeket)
Tb-t nem tudom fizet-e,nem hiszem.
Ha kiraknák,még ő lenne felháborodva!
(ja,anyukája van csak meg a két testvére,és arra se gondol hogy segitsen nekik anyagilag,ezért is dolgozzon)
Én is hidd el....az én fiam ne is lesz ilyen....
Sajna a környezete elhiszi h munkát keres,de én nem,mert aki ey év alatt nem talál munkát az nem keresi nagy erővel,nálunk egy hónap alatt talál munkát aki nagyon akar dolgozni,saját magamból kiindulva.
(persze nem 2 hetente kell megnézni ehhez 3-4 hirdetést és egy helyre telefonálni)
A család meg nem mer/akar lépni abban h kitegyék...na nem folytatom mert csak felidegesitem magam,de egy véleményen vagyunk akkor a válaszolókkal,köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!