Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » 21 éves vagyok. Mit kezdjek...

21 éves vagyok. Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
van egy szakmám, amiben biztosan nemfogok dolgozni ha tehetem, mert nem szeretem. most fogok érettségizni, de fogalmam sincs mit kezdjek utána.. ráadásul semmi hobbim sincs, nem vagyok semmiben jó.. már rég nem lakok otthon, diákmunkákból meg egyébből élek.. ezt csak azért írom, hogy nem olyan egyszerű a helyzet.. semmi konkrét célom nincs..
2013. febr. 21. 19:25
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Hát nem vagy egy optimista típus, ami nem túl jó. Jól sejtem, hogy fiú vagy?

Amúgy azt nem hiszem el, hogy ne lenne dolog, ami érdekelne legalább minimális szinten. Legalább nagyobb dolgok közül: sportot, zenét, embereket, állatokat, gépeket, valamelyiket szereted-e? Ha igen, akkor válassz valami ehhez kapcsolatos elfoglaltságot, hobbit (hidd el, azt könnyebb találni, mint hiszed!). Sok lehetőség van, járj utána, ha van igényed (mégpedig szerintem legyen).

Barátaid vannak? Szerintem, ha rendbe jössz ezekkel a dolgokkal, másképp fogsz nézni a világra, nem ilyen negatívan.

2013. febr. 21. 23:27
 2/5 A kérdező kommentje:

igen jól sejted, fiú vagyok.

persze, hogy van ami érdekel, de ahhoz kell egy kis pénz( vagy valamihez nem kevés) és most egyenlőre annyi pénzem van, hogy fenntartsam az albérletet és ne haljak éhen..

2013. febr. 22. 14:07
 3/5 A kérdező kommentje:
ja és igen, vannak barátaim
2013. febr. 22. 14:11
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem amúgy mindenképpen csatlakozz valami nem túl drága csoporthoz, művházakban vagy akárhol, olyan témában, ami érdekel is. Vannak ingyenes lehetőségek is, a lényeg, hogy ne gubózz be semmiképpen.

Különben szüleidhez nem kültözhetsz vissza? (Csak azért, mert így azért nem túl gazdaságos ez a dolog.)

2013. febr. 23. 13:29
 5/5 A kérdező kommentje:

nem tudom mire gondolsz..

nem, az nem megoldható.

2013. febr. 23. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!