Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy amilyen szakon vagyok most azt nem szeretem sőt bukásra állok belőle. Más fajta szakmára nem vennének fel egészségi és egyéb gondok miatt. Nagyon félek hogy még egy érettségit se tudok le tenni (ebben benne van az a gond ami miatt más hova nem vennének fel) és nem tudom hogy mit csináljak. Viszont felnőtt koromban nem akarom csövesként végezni. Mit csináljak?

2013. jan. 30. 16:18
 1/6 anonim ***** válasza:
egy kettest ki lehet hozni nagyon minimális tanulással is,de az se ér többet mint egy szín ötös (persze ha nem felsőoktatás a cél) szakma nélkül.valamit mindenhogy ki kell tanulnod az érettségi mellé,hogy kezdhess magaddal valamit.nem tudjuk,h mi lehet az a gond,de biztos h van olyan piacképes szakma,amire alkalmas vagy.keresni és akarni kell,a többi már megy magától.
2013. jan. 30. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
köszönöm, az a baj az hogy diszkalkuliás vagyok vagyis nem tudok számolni ezért még egy bolti eladónak se mehetnék el és műtötték a lábam ezért rendvédelmi szakra se vesznek fel pedig mindenki mondja hogy arra tök jó lennék
2013. jan. 30. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:

NEM DISZKALKULIÁS VAGY, HANEM HÜLYE B*ZDMEG!

Ne dőljél már be a dokinak!

2013. jan. 30. 21:17
 4/6 A kérdező kommentje:
utolsó nem mondom hogy nincs igazad de ha már az órát is el tévesztem meg apró pénzt nem tudok meg számolni akkor már csak gond van
2013. jan. 31. 16:05
 5/6 anonim ***** válasza:

diszkalkulia egy tanulási zavar,amin lehet segíteni,ha megfelelően kezeled a dolgot!kigyógyúlni sajnos nem lehet belőle a tudomány mai állása szerint,de enyhíteni igen is lehet legjobb tudomásom szerint.

nem eladói szakmát kell választani,hanem olyat,ami nem jár annyi mozgással és számolással.

(első voltam)

2013. jan. 31. 19:10
 6/6 A kérdező kommentje:
hát próbálom,köszönöm
2013. febr. 1. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!