Hogy illik bemutatkoznom?
Figyelt kérdés
8.-os lány vagyok, és szóbeliznem kell, aminek az egyik eleme a bemutatkozás. Hogy csináljam? Miket mondjak? Inkább magamtól beszéljek folyamatosan, vagy várjam, hogy kérdezzenek?2013. febr. 19. 16:42
1/4 anonim válasza:
Hova mész szóbelizni? Mi a többi elem?
Adj támpontot...
2/4 A kérdező kommentje:
Gimnáziumba, Nyíregyházán. Három részből áll, bemutatkozás, egy rövid szöveg elolvasása, és szövegértési feladatok. Többet én se tudok.
2013. febr. 19. 18:28
3/4 anonim válasza:
Pl. Xy vagyok. Xy helyről érkeztem. Ott az Xy Általános Iskolában tanultam. Xy volt az év végi átlagom.
Továbbá elmondhatod még milyen fakultáción vettél részt, mely tantárgyak voltak az erősségeid vagy milyen tanulmányi versenyeken szerepeltél és milyen eredményekkel.
Azokat a tantárgyakat ne feszegesd amiből gyengébb voltál, ha csak külön nem kérdezik.
4/4 anonim válasza:
Még azt is hozzáteheted, hogy elmeséled miért ebben az iskolában szeretnéd folytatni a tanulmányaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!