Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Felvételizni milyen ruhában...

Felvételizni milyen ruhában illik?

Figyelt kérdés
Lány vagyok és kicsit fiúsabban öltözködöm. Ha egy fehér inget felveszek egy bézs színű csőnadrággal meg deszkás cipővel az milyen?
2013. jan. 18. 15:21
 1/5 reptoid ***** válasza:

Gáz.

Felvételizni, vizsgákat tenni mindig ünneplőben illik.

2013. jan. 18. 16:41
 2/5 anonim válasza:
Csak mondom hogy az irasbelide nemm kell unneploben menni.. Ha nem tudod a valaszt akkor minek valaszolsz? Kenyelmes de a hetkoznapitol elegansabb ruhaban kell menni!
2013. jan. 18. 18:19
 3/5 reptoid ***** válasza:
Az illik szó értelmezésével még látom, vannak problémáid.
2013. jan. 18. 18:47
 4/5 anonim válasza:
Nem mert semmi ilyen nincsen h illik mert ennek nincs kulturaja hagyomanya es ez nem egy vizsga. Olyan okosnak hiszed magad de ne zavarjon hogy en most felveteliztem es kb 20x hallgattam meg mibe menjek...
2013. jan. 19. 16:53
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát úgy mentem mint ahogy már írtam is. Túl ünnepélyesen öltöztem valaki melegítő alsó felsőbe ment.
2013. jan. 20. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!