Bratilla kérdése:
Óra közben a tanárral illik tartani a szemkontaktust?
Figyelt kérdés
Valamiért nem bírom vele felvenni a szemkontaktust, néha a szemébe nézek, de egyből el is kapom a pillantásomat. Ez bunkóság, zavarhatja?2013. febr. 18. 21:30
1/6 anonim válasza:
nem érdekli, de hidd el, jól esik neki, ha látja a figyelmet
nem kell meredten bámulni, de néha illik úgy tenni, mintha érdekelne, amit hadovál szegény
2/6 anonim válasza:
csak akkor, ha felkölt az alvásból, vagy elveszi az ujságot amit olvasol. Olyankor rendkívül haragosan kell nézni. ne kapd el a tekinteted, az a megadás jele, nézzen ő félre előbb.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon jó tanár, isszuk minden szavát! :) Csak olyan furán érzem magam, ha a szemébe nézek, és mindig inkább lesütöm a szemem, vagy valami, már olyan bután érzem magam miatta.
2013. febr. 18. 21:38
4/6 A kérdező kommentje:
Második! Ez jó tanács, megfogadom, bár ilyen azért nála nem fordul elő :D
2013. febr. 18. 21:39
5/6 anonim válasza:
Szia. Nálam ez például tanárfüggő. Van olyan tanár, akinek az órájának csak néha nézek fel, egész órán a füzetet bújom, de van olyan is, amikor végig a tanár szemébe nézek.
6/6 A kérdező kommentje:
Nálam a többi tanárnál nincs baj. Neki viszont nem is tudom, érdekes a pillantása, meg ahogy elnéztem, nem csak én vagyok így vele, hogy inkább a füzetemet bámulom, meg jegyzetelek, a többiek is inkább olyankor néznek rá, mikor közvetlenül tőlük kérdez valamit. :D
2013. febr. 18. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!