Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Barátom most kezdi az orvosit,...

Barátom most kezdi az orvosit, sokat kell majd tanulnia? Sz erintetek mennyi időnk lesz egymásra?

Figyelt kérdés
Egy városban lakunk hálisten,én végzős gimis vagyok.
2009. szept. 8. 08:26
 1/3 anonim ***** válasza:

A tanulni való sok az idő amit együtt töltötök az annyi amennyit a tanulás mellett rád szán. Készülj fel arra,hogy se karácsony se szilveszter,mert akkor van a vizsgaidőszak és rengeteg vizsga meg tanulni való van.

Tudom milyen eü fősulira jártam és orvosisokkal laktam egy koliban. Évközben ők is buliztak de vizsgaidőszakban nem volt semmi csak tanulás.

2009. szept. 8. 11:50
 2/3 anonim ***** válasza:
Orvosis vagyok, igen, ez így van ahogy az előttem szóló írta.
2009. szept. 8. 12:14
 3/3 anonim ***** válasza:
55%
Nekem is volt orvosis lakótársam, állandóan tanult. Ha épp nem tanult, akkor evett, fürdött..stb. ez komoly. annyi időt nem fogsz tudni együtt tölteni a barátoddal, mint mondjuk a nyáron, arra készülj fel.
2009. szept. 8. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!