Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek áttehetnek költség...

Szerintetek áttehetnek költségtérítéses szakra?

Figyelt kérdés

Az Óbudai Egyetem gépészkarára járok 2008 óta. A mostani a 8. aktív félévem volt, az előző és a mostani félévben a felvett kreditek: 61, ami meglett az 25. Tehát 41%-a lett meg a felvett krediteknek ami ugye kevesebb, mint 30, ezért félek hogy áttesznek fizetősre.

Tavaly előtt a tavaszi, és az azutáni őszi félévkor 48-ból 23 kreditem lett meg, kérvényt se írtam, és maradtam államin.

Most ugye, elvileg a legrosszabbak 15%-a kerülne át TVSZ. szerint fizetősre, ezért reménykedek. Az a gond, hogy most 1 tárgyat vettem fel harmadjára (vizsgakurzuson) és nem lett meg, úgy hallottam ez ronthat a besoroláson majd.

Szerintetek reménykedhetek még? Kérvényt mindenképp írok, ha 25 kreditem marad, mivel van még 1 vizsgám (ami ha megvan, már 31 kreditem lesz, és megmenekülök)

2013. jan. 29. 15:10
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!