Az ETR új verziója kiírja, hogy ki költségterítéses és ki nem, ez nem sérti a személyiségi jogokat?
Ugyanis olyan szakon tanulok, ahol a tandíj X százezer forint, így ebből az okból kifolyólag nem is reklámoztam, hogy költségtérítéses vagyok, úgy gondolom, hogy senkinek semmi köze ahhoz, hogy van ennyi pénzünk a sulira vagy nincs.
De most mindenki szabadon látja, aki azon a kurzuson van, mint én, és már többektől meg is kaptam, hogy nem is tudták, hogy költségtérítéses vagyok, honnan van nekünk ennyi pénzünk?
Az üzemeltetőknek/fejlesztőknek hiába írok, csesznek válaszolni.
Pont az SZTE-ről beszélek...
Szerintem az EHA-kód teljesen más szituáció, semmit nem jelent, az is lehet, hogy felvették előbb, csak halasztott, felvették másik szakra, de otthagyta/nem kezdte el, vagy csak szimplán csúszott, esetleg először költségtérítéses képzésre vették fel, de az nem kezdte el, hanem ismét felvételizett. Annyi minden lehet.
De ha ott van a nevem mellett, hogy NAK, az eléggé egyértelmű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!