Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták! Ti is várjátok...

Egyetemisták! Ti is várjátok már a követlező szemesztert? 21/F

Figyelt kérdés
2013. jan. 23. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
80%
Nagyon nem. Előbb legyen vége ennek a vizsgaidőszaknak, és hagyjanak nyugodtan dolgozni.
2013. jan. 23. 20:42
 2/8 anonim ***** válasza:
Én például nagyon várom!:)
2013. jan. 23. 20:45
 3/8 anonim ***** válasza:

még február 10-ig va 4 vizsgám addig örülök ha élek...

állítólag a következő FÉLÉV!!! keményebb lesz úgyhogy nem annyira...

2013. jan. 23. 20:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Viccelsz? Tul vagyok 8 vizsgan es 2 szigorlaton. Nem, egyaltalan NEM varom.
2013. jan. 23. 21:01
 5/8 anonim ***** válasza:
Én már várom. Decemberben 14 vizsgát tudtam le, de azokkal összsen nem szenvedtem annyit, mint most januárba 2-vel, sikertelenül. Most 1 hét pihenés (kmhh inkább harc az órákért), aztán egy-két hét nyugis szorgalmi időszak, na azt várom már:D
2013. jan. 23. 22:16
 6/8 anonim ***** válasza:

En varom. Igaz, epp hogy tul vagyok a mostani vizsgaidoszakon, es mar tele volt a tokom az egesszel, de kivancsi vagyok a kovetkezo felev targyaira es alapvetoen erdekel, amit csinalok.

(BME-gepeszmernoki)

2013. jan. 24. 01:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Én várom!

Nem volt olyan rettenetesen megterhelő a vizsgaidőszak, ráadásul beosztottam, nem két nap alatt akartam megtanulni az anyagot, amire több napom volt.

Hétfőn volt az utolsó vizsgám.

Reménykedem, hogy érdekesebb lesz, mint az első félév, lesz több laborunk. És úgy egyébként is... Egyetemre szeretek járni, tudom, mire kell számítanom (nem feleltetnek hirtelen), aranyos emberek vesznek körül, a tanárokat csak az érdekli, hogy ott vagyok-e.

Nem tudom, én összességében szeretem, és habár minden napra tervezek valamit, hogy ne unatkozzak, mégis unatkozom, valahol.

2013. jan. 25. 21:48
 8/8 anonim ***** válasza:
kíváncsi vagyok mi alapján pontozott itt néhány idióta
2013. jan. 25. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!