Egyetemisták! Nektek sok vizsgátok van? Mikor végeztek vele?
Figyelt kérdés
2013. jan. 6. 21:12
2/10 anonim válasza:
Nem, mert 14-et letudtam decemberben 2,5 hét alatt, a 2 legnehezebbet meg jövőhétre hagytam:P remélem sikerül mindkettő elsőre, mert az egyikből már nincs is több időpont
3/10 anonim válasza:
jajj elírtam, csak 13-at tudtam le
4/10 anonim válasza:
Nem sok vizsga, viszont sok zh volt.
Két hét múlva ilyenkor van az utolsó, mert elosztottam, hogy sok időm legyen rájuk
5/10 anonim válasza:
2 megvolt még van 3 jan 30- ra fogok végezni(ellenben heti 4 zh általános volt)
6/10 anonim válasza:
A heti 4 zh nekem is átlagos volt, azoktól a zh-któl függ, hogy mehet-e vki vizsgázni, vagy már alapból bukta a tárgyat
7/10 anonim válasza:
Én elsőéves vagyok, de 2 egyetemet csinálok most párhuzamosan.
Az egyiken a vizsgaidőszakban januárban van 3 vizsga, mert 3 másikat letudtam zh-kkal és hasonlókkal.
A másikon összesen asszem 6 vizsga van, de abból 3-at szintén előrehozottan ill. zhval megcsináltam, tehát már csak 3 volt most, az uccsó jan. 2. hetén vége.
8/10 anonim válasza:
párhuzamosan 2 egyetemet... a türelem luxus
9/10 anonim válasza:
utolsónak, bár nem én vagyok aki írta, de tudom, biztosan azért csinálja, mert államin van, és így 2 helyett csak 1 félévet használ, ami érthető
10/10 anonim válasza:
ja akkor még ingyenes is mind kettő szép:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!