Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítene valaki lefordítani?...

Segítene valaki lefordítani? (magyarról-angolra)

Figyelt kérdés

Szeretnék írni egy vélemény nyilvánítást, de sajnos németül tanulok, nekem pedig angolul kellene a szöveg.

Íme:

Szia XY!

Nem régen néztem XY nevű műsorodat és hihetetlen, hogy ennyire közvetlen vagy.

Sokat nevettem a csínytevéseiden. :)

Irigylem azokat az embereket akik nap mint nap veled lehetnek.

Ahogy te nyilatkoztál xY-ról, hogy beragyogja a szobát, hidd el te is beragyogod minden és mindenki életét.

Szuper lenne beszélni veled vagy váltani pár e-mail-t.

Tudom rengeteg levelet kapsz és ez is csak egy a sok közül de szívből kívánok neked további sok sikert.

Üdvözlettel: XY

2013. jan. 17. 13:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Hi XY,

I have watched your XY program recently and it's unbelievable how friendly you are.

I laughed a lot at your pranks! :)

I envy those people who can be with you every day.

The way you spoke about XY how he/she illuminates the room... Believe me, you illuminate everything and everyone's life.

It would be great to talk to you or to exchange some e-mails.

I know you get a tons of letters and this one is only one from the many but I wish you all the best from the very bottom of my heart.

Kind regards: XY

Annyi még, hogy abban a mondatban, hogy "The way you spoke about XY how he/she" ki kell választanod, hogy ne vagy she, attól függően, hogy ott az XY fiú volt (he) vagy lány (she)

Remélem, segítettem :)

2013. jan. 18. 08:47
 2/2 A kérdező kommentje:
óóóó nagyon de nagyon szépen köszönöm a segítséget :D ^.^
2013. jan. 18. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!