Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kamaszok, a ti iskolátokban...

Kamaszok, a ti iskolátokban milyen büntetést kapna az, aki részegen menne be órára?

Figyelt kérdés
2013. jan. 3. 23:28
 1/7 anonim válasza:
77%

LOL, nekünk volt ilyen ötletünk, azonban:

1. Nem csináltuk meg, de nem is nagyon akarjuk (mármint a haverokkal), csak poénból merült fel, bár lehet egyszer bekövetkezik, mert van még rá időnk.

(másnaposan felelni a legjobb - szerencsére ilyen se volt velem)

2. Mi pont nem az a tipikus diszkósok vagyunk és nem piálunk össze-vissza annyit. Néha-néha összeülünk kimegyünk a városba...stb.

Szóval mi nem vagyunk hardcoreok.

Egyébként még nem találkoztam részeg diákkal (hallottam róla, de az igazság alapja elég csekély), másnapossal annál többel.

Hát én nem tudom, hogy mi lenne, de szerintem nálunk egy igazgatói megrovás alap lenne, sőt még fegyelmi tárgyalás is.

2013. jan. 3. 23:41
 2/7 anonim ***** válasza:
84%
Hasonlo lenne mint az elsonel, de ne feledjuk mulik azon is mit tett le az asztalra a a diak.
2013. jan. 4. 00:34
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nálunk kib.sznák az biztos, kisebb dolgokért is kiakadnak...:S
2013. jan. 4. 01:18
 4/7 anonim válasza:
100%
Nálunk is kiakadnak mindenre, meg felfújnak mindent.
2013. jan. 4. 01:30
 5/7 anonim válasza:
elkell mondani az angoltanárnak h hol, kivel, mikor és hogyan rúgsz be aztán meg kell hívni egy fröccsre...
2013. jan. 4. 08:22
 6/7 anonim válasza:
Ahova én jártam, egyszer 2 srác egy üres osztályteremben megivott 1 üveg whiskeyt és amikor hallották, hogy jön egy tanár az üveget kidobták az ablakon. Az egyiket azt hiszem kicsapták a másik fegyelmit kapott.
2013. jan. 4. 13:21
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom, de mi már gondoltunk rá hogy 12. végén (az utolsó nap körül) ha nem is részegen, de spiccesen megyünk be :D

Amúgy valszeg nem nagyon örülnének neki, kevesebbért is csaptak már ki diákokat

2013. jan. 4. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!