S. O. S! Megbuktam, a pótvizsgán, mit tegyek? Bővebben lenn
Igen, sajnos, nagyon nem erre számítottam.
Mit tegyek, hogy mondjam el szüleimnek? Ideges fajták
Mit tegyek,maradjak abban a uliban, vagy menjek át máshova?
Szia kedveskérdező!!!
17éves lány vagyok.Ma buktam meg a matek pótvizsgán,nem számítottam rá.Tanultam rá,és év közben is tanultam külön tanárhoz is jártam és ott mindig ment a minimum szintet tudom, sőt állítása szerint 3-ra is de amikor oda kerültem,hogy élesbe ,ment a dolog...megláttam a tanárom azonnal gombóc a torkomban,verejtékezek,és leblokkolok...és mindig elégtelent kaptam,annak ellenére ,hogy nem kevés pénzért különórára jártam és meg is tanította a külön tanár nekem.Anyukám mindig mellettem áll viszont a nevelőapámtól nagyon félek ,pszichológushoz is járok s nyugtatókat is szedek...első dobozt 16 évesen kaptam ez miatt:(egy-egy matek dogás napon 3-4db simán,máshogy nem tudtam létezni.Kezdtem magam elhagyni de mindig biztatott az hogy ha a félelmem letudnám győzni nem lenne gond...és itt volt a nyár készültem,gondolom ,ahogy te is ...De ma is ugyan ez volt...nekem mind gy mennyit készülök ha rámtör akkor leblokkolok!!!életem első pótvizsgája..és megbukok egy tantárgyból az összes többiből érdekes 3,4,5-eim vannak....Ez az élet!!!amúgy is idős vagyok az oszt.társaimhoz képest így meg 18évesen üljek majd a 10.osztályba?
Én iskolát váltok pedig nagyon szerettem itt de jobb ha lesz ha nem a mostani tanárom tanít engem...ha meglátom már "rosszul vagyok"...amúgy civilbe rendes.Szal az iskolaváltás nálam muszáj lesz. Mindent meglehet oldani és nem akarom hagyni és te se ,hogy elcsesszék a "pályafutásom" egy életre.Ezzel ,kicsit remélem jobb lett nem vagy gyedül!!!
S Kedves Anyuka aki írt a fiáról,nagyon jól látja a dolgokat az én Anyukám is hasonlóan gondolkodik (de a nevelőapám nehezít mindent )mindenképp elfogom vele olvastatni a válaszokat!!!
ÜDV.sorstárs!
Én is nagyon átérzem a helyzeted. Amikor gimis voltam én is megbuktam elsőben, évismétlésre. Én is háromból buktam, de nem engedtek pótvizsgára. Állj a szüleid elé, és egy szuszra daráld le, hogy "megbuktam". Ha ezt kimondtad, a nehezén már túlvagy. Biztos lesz nagy sírás-rívás, apu biztos ordítani fog, végig kell hallgatnod az ilyenkor szokásos kliséket a szülőktől ("én megmondtam, hogy ez lesz, hisz ló.fszt se tanultál, ezt a szégyent..stb) de ezzel számolnod kell. Én is megkaptam akkoriban, hogy majd a Keletinél fogok csövezni, drogos leszek, max. szövőnőnek mehetek el... stb. Ehhez képest embert faragtam magamból, májusban diplomázom az ország egyik legrégebbi egyetemén. Fogd fel úgy a dolgot, hogy most kaptál egy kijózanító nagy pofont az élettől, ami arra szolgál, hogy jövőre összeszedd magad és rendesen tanulj. Nem dőlt össze a világ, csak kicsit nyakon legyintettek odafentről, hogy térj észhez. Fel a fejjel, egyáltalán nem tűnsz buta srácnak, sok sikert.
23 L
17:26, köszönöm, így sokkal jobb, bár nekem mind2 szülőmmel baj lesz, sőt amit a legjobban utálok, hogy ezen fognak lovagolni 1 évig (NEM VICC 1 ÉVIG!!!)
Utolsó, köszönöm, én is így gondolkodok, csak sajnos a szüleim nem :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!