Most voltam 10-es gimnazista, és megbuktam a pótvizsgán, de mégegyszer nem szeretnék 10-es lenni itt ezért azt akarom kérdezni, hogy át lehetne-e úgy menni szakközépiskolába (rendvédelemre) hogy ne kelljen 9-el kezdenem, hanem hogy 10-be kezdhessek?
Átmehetsz rendőrképzőbe, (rendvédelmis szakközépre gondolsz sztem), és nem kell 9.el kezdened valszeg, mert a komoly szakosodás nem kezdődött még meg. 10.es leszel, mert azt az évet nem végezted el. Valószínűleg különbözeti vizsgát kell majd tenned nov. környékén az elsős szakmai tárgy/ak/ból.
Persze ez csak akkor megy, ha azt a nyelvet tanultad, amit az új osztályban is fogsz
valami hiteles weboldal linkjét ide kiírhatnátok, ha megkérhetlek titeket, hogy a szüleimnek is megmutathassam
és még nem lenne késő beíratkozni? mert a szakképző azthiszem pár héttel szeptember 1 után kezdődik
meg az a baj hogy felvennéek -e mert a bal szemem gyengénlátó vagyis a bal szememre szemüveg kell, de szemüveget nem hordok, mert a jobb oldali, jobb szememmel sokkal jobban látok mint másik ember kettő szemmel
amúgy nem tudom hogy ez mennyire számít, de januárba töltöm a 18-at
ma 15:23
ezt hogy értetted?
Elsősorban a kiszemelt szakközép igazgatóját kell felkeresni. Azonnal. Mivel nem körzeti iskolába mész, ezért csak és kizárólag ő dönt, hogy átvesz-e, milyen osztályba, milyen különbözettel, stb. Az összes többi csak rizsa.
De hallod, 17 évesen buktál 10. évfolyamon, vagyis eleve van vagy 2 év lemaradásod, ne aragudj, de ha te tényleg rendőr leszel, akkor már értem, hogy kikről szólnak a rendőrviccek. Ha én lennék az igazgató, ezek alapján sehova nem vennélek fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!