Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most voltam 10-es gimnazista,...

Most voltam 10-es gimnazista, és megbuktam a pótvizsgán, de mégegyszer nem szeretnék 10-es lenni itt ezért azt akarom kérdezni, hogy át lehetne-e úgy menni szakközépiskolába (rendvédelemre) hogy ne kelljen 9-el kezdenem, hanem hogy 10-be kezdhessek?

Figyelt kérdés
ez megoldható-e?
2010. aug. 30. 15:16
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ, a tanulmányi eredményeim nem rosszak, sőt csak kémiából buktatott meg a tanár mert nem voltunk valami jóba, de a gimibe 6.-nak vettel föl még
2010. aug. 30. 16:52
 12/15 A kérdező kommentje:
írjatok még válaszokat!
2010. aug. 30. 16:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Az egyedüli járható utat már leírta az egyik válaszoló: a szakközép igazgatójánál kell érdeklődni, ő dönti el, hogy átvesz-e és ha igen, akkor melyik osztályba.
2010. aug. 30. 17:58
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
ha megvan gimnáziumban a 9. osztályod, akkor simán kezdheted 10be a szakközepet ha átvesznek. ezen ne aggódj, a para csak az, hogy átvesznek-e egyáltalán. de szerintem azt már rég intézned kellett volna...
2010. aug. 30. 20:29
 15/15 A kérdező kommentje:

ma telefonált anyukám, és a nem szoktak bukott gyereket felvenni

most folytatom a gimnáziumot, és fél évkor remélem hogy eléggé jó jegyeim lesznek, hogy átvegyenek

2010. aug. 31. 11:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!