Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne legyek...

Mit tegyek, hogy ne legyek ennyire elkeseredve?

Figyelt kérdés
Szlovákiai vagyok,másfél éve bejelentkeztem humán egyetemi szakra,nem voltam igazán tisztába a főiskolai dolgokkal.legszívesebben orvosira,állatorovosira mentem volna,de akkor még azt hittem,hittük a családommal,hogy azt fizetni nem fogom tudni,mert az mellett dolgozni nem lehet.De nálunk itt adnak havonta szociális ösztöndíjat,amiből tudnám fizetni,erről még akkor nem tudtam.A jelenlegi szakom nem érdekel,ott akarom hagyni,és utána elmennék dolgozni,és tanulnék a felvételire.Aztán 2014-ben jelentkeznék orvosira és állatorovosira is,hátha vmelyik összejön.De aggódom,mert amikorra valamelyiket is elvégzem,28-29 éves leszek.El vagyok keseredve,hibáztatom magam,de nagyon.
2012. dec. 24. 19:47
 1/3 anonim válasza:
Egyik ismerősömet nem vették fel és egy évre vissza is fogták oviban, így ha felveszik jövőre, ő is 28-29 éves lesz, mire elvégzi az egyetemet, de ez nem érdekli, mert neki az orvosi az álma. :) Szerintem ha ott tudod hagyni a mostani sulid és felvesznek orvosira, akk tedd meg ! Gondolj arra, hogy ha ezt a kicsi időt kibírod, utána jobb lesz ! :)) Nekem ez általában segít. Sok sikert! :)))
2012. dec. 24. 20:03
 2/3 anonim válasza:

Ne légy elkeseredve. Vannak, akiknek céljuk sincs, vagy nagyon ködös, nehezen kivitelezhető, már-már reménytelen az odavezető út. Neked van célod és már terved is van, hogy megvalósíthasd azt.

Kimaradt pár év, tudom, hogy már nem lehet visszahozni, de nincs veszve semmi!

2012. dec. 24. 20:06
 3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm,most a következő félévet még kibírom,aztán a harmadik évet már nem csinálom,hanem gőzerővel munkát keresek,majd 2014 februárjában beadom orvosira,állatorovosira,mert ez az álmom
2012. dec. 24. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!