Normális, hogy kiborít a vizsgaidőszak?
Figyelt kérdés
Most kezdtem az egyetemet, és nagyon kiborít ez a vizsgaidőszak dolog. Már decemberben is lett volna vizsgám, de eltoltam, mert nem mertem elmenni rá, nem volt elég 5 nap tanulás, egyszerűen úgy éreztem, hogy nem tudok semmit. És még csomó ilyen van, 5 tárgyból kell mennem, és fogalmam sincs, hogy hogyan fogom összehozni, annyira rengeteg anyag van mindből. Nem tudtam, hogy erre vállalkozom. Minél többet tanulok, annál jobban félek, és úgy érzem, nem fogok átmenni semmiből.
Normális, hogy így érzek, vagy nem nekem való az egyetem? :(
2012. dec. 22. 19:13
11/15 anonim válasza:
Kb. mint a 8-as,csak Én nem két szakot,hanem munka meg suli,meg annyi,hogy eddig egy szót sem tanultam és januárban van az összes 7 vizsga hacsak rágondolok görcsbe rándul a gyomrom és Én is kivagyok és a Kérdező kérdései az Én fejemben is kavarognak...
12/15 anonim válasza:
Nekem ma volt az első vizsgám és megbuktam, pedig rengeteget készültem. Teljene el vagyok keseredve...
14/15 anonim válasza:
A grammatika vizsgám nem sikerült.
15/15 anonim válasza:
11-es vagyok. Mi van ha nem megyek be 1 vizsgára semelyik időpontra? Azért mert úgy be vagyok sz@rva tőle és úgy érzem,hogy most nem menne ebben a hónapban...nagyon vastag könyv és null tudás:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!