Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ez hogy van? :O Van egy...

Ez hogy van? :O Van egy ismerősöm aki 98 május 7-én született, és kilencedikes és van egy ismerősöm aki 98 máj.6-án és nyolcadikos (nem bukott semmi)

Figyelt kérdés
2012. nov. 21. 21:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert megkérdezték anyukád, hogy akarja-e iskolába engedni a gyerekét 6.évesen és az egyik azt mondta, hogy igen a másik nem. Vagy egyszerűen nem engedte iskolába a nevelési tanácsadó.
2012. nov. 21. 21:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Egyikőjük tovább maradt az oviban valamiért és később kezdte az iskolát. Az sem lehetetlen, h osztályt kellett valamiért ismételnie, csak így lett beállítva, h nem. (Nekem is kellett az elsőt, simán letagadhatnám, mert sehol semmi nyoma sincsen).
2012. nov. 21. 21:50
 3/5 anonim ***** válasza:
én 96.05.06-an születtem, a barátnőm meg 97.05.07. es megis egy osztalyba jarunk. en kestem egy evet oviban, Anyuek igy dontottek,mert nem voltam eleg erett még
2012. nov. 21. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:

A mi osztályunkba jár nem is egy olyan gyerek, aki '97-ben született, de vannak olyanok is, akik csak '99-ben. Tehát simán lehetséges ez is. Van egy fiú is, aki a régi osztályában nem érezte jól magát, (ugye ő akkor eggyel felettünk járt, most lenne kilencedikes) és átjött a mi osztályunkba. És ő sem túl idős, most lesz májusban 15 éves.

Ezek a dolgok elcsúszhatnak, például attól is függ, hogy mikor engedik el a gyerekeket az óvodából, meg ugye hogy a szülők mit szeretnének.

2013. ápr. 9. 13:39
 5/5 anonim ***** válasza:
OFF: öcsém is 98. május 7-én született :) és ő is nyolcadikos volta kérdés kiírásakor, mostmár kilencedikes :)
2013. szept. 5. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!