Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Gimnáziumomban két idegennyelv...

Gimnáziumomban két idegennyelvet kell tanulni, de én nagyon nem akarok. Megoldható?

Figyelt kérdés

Ahova járok gimnázium két idegennyelvet kell tanulni.

Nekem se türelmem, se energiám, se semmim nincs még egyet tanulni, feleslegesnek tartom és nyelvérzékem sincs.

Ehez még az is hozzátartozik, hogy a tanár se valami szimpatikus!

Ez megoldható valamilyen papírral, hogy ne kelljen két idegen nyelvet tanuljak, csak egyet?

2009. aug. 15. 15:26
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Hát, esetleg egy Mérnök informatikus Főiskolát szeretnék elvégezni.

Egyetemre nem szeretnék menni.

2009. aug. 15. 17:47
 12/18 anonim ***** válasza:
20%

nem olvastam végig, amiket a többiek írtak, úgyhogy lehet, hogy már írta vki.

de tudtommal minden középiskolában 2 nyelvet kell tanulni. az már más kérdés, hogy szerintem is hülyeség, mert v. 1-et tanulsz meg, de azt rendesen, v. 2-őt, gyenge szinten. nem kéne 2-t oktatni egyszerre, de megoldani sztem nem lehet, hogy csak 1-t tanulj. törődj bele, hogy volt vki balfék, aki ezt így kitalálta. és próbálj megküzdeni velük, meg ezzel a gondolattal is, hogy nincs mit tenni.

2009. aug. 15. 17:49
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

a mérnök informatikusin elég lesz egy nyelvvizsga. OKJ-s szakma pluszpontot ad, úgyhogy abból jobb a szakközép. A felvételi elvárások (legalábbis pécsen) nem eget rengetőek. Matek-Fizika-Számtechre tessék rágyúrni, meg egy szakma jól jöhet, és menj át szakközépbe akkor.

Sok sikert hozzá! :)

2009. aug. 15. 18:27
 14/18 anonim ***** válasza:
24%

Köszönöm aki gratulált a 4es angolomnak :D

Kérdező neked meg sok sikert.

B.

2009. aug. 16. 00:53
 15/18 anonim ***** válasza:
0%

17:43-as:

Még csak annyit, hogy a szövegértést gyakorolhatnád csillagom, mivel azt mondtam, hogy amikor gimibe jártam akkor voltam..... .

Már rég elvégeztem a sulit.

B.

2009. aug. 16. 00:56
 16/18 anonim ***** válasza:
51%

két idegen nyelv csupán?

basszus,mi elsőben meg elsőben meg másodikban 4idegen nyelvet tanultunk:szerb,angol,német,latin,plusz az anyanyelv.pff ha nem vagy hajlandó tanulni,iratkozz ki a gimiből.Oda az értelmiség való,ne vedd el mások helyét!

2009. aug. 17. 19:27
 17/18 anonim ***** válasza:
*másodikban
2009. aug. 17. 19:32
 18/18 anonim ***** válasza:

Hát nálunk már mindne nyelvet kellett tanulni, jelenleg 3-at. XD

latin, olasz, francia. örülj hogy csak 2-t kell :D

2009. aug. 18. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!