Milyen két idegennyelvet tanultok?
én angolt tanulok de szeretnék még spanyolt és/vagy olaszt :)
16/L
német, angol, spanyol.
Suliban csak német, angol volt, de a német nem mint idegen, hanem mint nemzetiségi nyelv (tanórák is németül mentek).
első osztálytól heti 5órában tanultam németet. most nyolcadik végén letettem a középfokú szóbelit, ősszel pedig megcsinálom az írásbelit is.
most egy kéttannyelvű gimibe fogok járni, nulladik évben heti 18angolóra lesz, tanév végére tesóm már folyékonyan beszélt angolul, ő is erre a tagozatra járt..
később szeretnék olaszt, franciát, esetleg spanyolt tanulni..
14f
te?
Kiváncsi vagyok hogy lehet itthon két idegen nyelvet komoly szinten elsajátítani a többségnek..
Én csak angolt tanulok de egy bbc-s hírrel vagy egy irodalmi regénnyel mindig tanulok újat. (Még ha nem is sokat)
Az, hogy tudsz újat tanulni, és a komoly szint, nem egymás ellentétei. :)
Egy szép irodalmi könyv még az anyanyelven is tanít.
Én is nagyon sokat olvasok idegen nyelven, szerintem a legjobb dolog. :)
nem is értem hogy mért tanultok angol helyett akármilyen más nyelvet.megtanultok spanyolul kimentek spanyolba,olyan rasszisták emberek..visszajöttök ..angol világnyelv,mindenhol élhetsz vele..komolyan nemértelek titeket.
am angol föként és német
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!