Milyen két idegennyelvet tanultok?
Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 14:54
11/15 A kérdező kommentje:
még hogy mindenütt élhetek az angollal...
mert a franciák/spanyolok/olaszok annyira szeretnek angolul beszélni? de még a németeknél se nagyon élsz meg ha nem beszélsz németül...
2011. aug. 31. 19:31
12/15 anonim válasza:
1. osztálytól angolt tanultam és 7. osztály év végén lett középfokú nyelvvizsgám
9. osztálytban kezdtem el németet tanulni, ez volt 2 éve, és az alapfokú nyelvvizsgára készülök
13/15 anonim válasza:
Aki szerint elég az angol:
Egyrészt én úgy gondolom, hogy mindenki maga el tudja dönteni, hogy mit és miért szeretne tanulni...
Másrészt meg én nem látok olyat, aki azt írta volna, hogy spanyolt tanul angol helyett... Nem tudom, kire gondoltál, én mondjuk azt írtam, hogy angolul ÉS németül meg spanyolul.
14/15 anonim válasza:
Nálam a német volt az első az iskolában, utána jött a latin. Elég rossz választás, mondhatnátok, de közben az angolt is újrakezdtem. Ez elég régen volt, és hamarosan már kezdhetek majd készülni az angol középfokra. Német középfokom már van.
15/15 anonim válasza:
Én angolt tanulok 12 éve, felsőfokúm megvan belőle, most meg anglisztikára megyek. Olaszt 4 évig tanultam gimiben, abból középfokú van. Nyáron tanulgattam franciát is kicsit, már el tudok olvasni egy újságcikket úgy, hogy tök sokat megértek belőle. A japánt pedig most fogom kezdeni minorként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!