Átvág a fürge diák! Mit csináljak?
Amikor meg kötöttem velük a szerződésemet, nem kértek iskola látogatási papírt.. aztán amikor júliusban vártam a fizumat nem jött.. felhívtam őket, és azt mondták hogy azért nem kapok mert nem adtam le azt a papírt.Elfaxoltam nekik (mert h azt mondták h elfaxolhatom..!!)azt mondták h a júniusi fizumat majd augusztusban fogom meg kapani a júliusival együtt.. várom a pénzem de még mindig nem jött! felhívtam őket valamelyik nap, és azt mondták hogy nincs fizetés mert még mindig nincs papírom..!! mikor elfaxoltam nekik.. a fax visszaigazolós papír is a kezemben van. most készülök őket felhívni.Mit mondjak nekik?
17/L
Sziasztok!
Nekem is a fürge diákkal van problémám:
1. felhívnak hogy menjek ekkor és ekkor dolgozni, közbe meg be se írtak, nem voltam a listán!
2. a hiányzó fizumból lév pénzt nem küldik már 2 hónapja, csak hitegetik az embert.
(Debrecen-fürge diák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!