Utálom ezt a nőt! Mit csináljak? :/
A angol/infó tanáromról van szó. Amikor kicsi voltam (1-2-os) akkor is ez tanította és akkor is rossz voltam angolból. Utána jött egy nagyon jó tanár akinél jó voltam, de ő kiment Amerikába, utána kb minden félévbe új tanárunk volt és jó voltam. Most jött ez a seggfeej és ilyen kettes vagyok, ráadásul SEMMIT nem értek angolból. Pont jó hogy nyolcadikra adták ezt a birkát. Állandóan ordít velem a magatartásom miatt, holott nem veszi észre, hogy azért csinálom mert egy utálatos tanyasi paraszt. Mindenki rossz lett angolból (a legjobb az 3-4es között mozog de amúgy majdnem kitűnő tanuló). Nem fiatal már kb 45 éves. Panaszkodni fogok az osztályfőnökömnek, hogy ez így nem lesz jó de hát ő se nagyon tud semmit csinálni. A múltkor ki kellett tölteni valami lapot, hogy milyenek az angol órák meg ilyenek és mindenki azt karikázta, hogy mindig unalmas, meg hogy nem tudjuk használni a nyelvet meg ilyenek. Nem reagáltak rá. Miatta leszek rossz angolból is és infóból is! Hiába tanulok ugyanolyan rossz vagyok...de ha az fog lehúzni akkor esküszöm, hogy orrba nyomom! és jól kiosztom. Tudom, hogy nem vagyok én se ártatlan...na de akkor is. Ne mondja senki, hogy mi vagyunk a hibásak mert 18 fős az angolos osztály (ennyien járunk angolra) egyik éven erős 3mas meg 5ös, másik éven meg kettes. Infóból meg tavaly MINDENKI ötös volt most meg sorra kapjuk a ketteseket. Nem hiszem el, hogy nem tűnik fel senkinek. Mit csináljak?
14L
Rossz kategória.
Amúgy talán vegyél kicsit vissza a stílusodból.
Sok mindent nem tudsz vele kezdeni. Én gimnáziumban olyan matektanárt kaptam, hogy az osztályátlag volt félévkor 2,08.
Amikor a szülők panaszkodtak, hogy itt valami gond van a tanárral, azt a választ kapták, hogy aki ennél a tanárnál eléri a 2-es szintet, az nyugodtan mehet érettségizni.
Nem tudsz mit csinálni, azon kívül, hogy meghúzod magad. Egyik tanár sem tolerálja a nagyszájú, szemtelen diákokat.
A mi angol tanárunk a dirty danciget nem dörti denszignek mondta hanem dirty dancignak..de ő volt a tanár....
És még zsidó is volt..
"A mi angol tanárunk a dirty danciget nem dörti denszignek mondta hanem dirty dancignak..de ő volt a tanár...."
Nem mindegy, hogy britt vagy amerikai a kiejtes. A leirtak alapjan britt angolt tanitott. Amugy meg a t-t egyik se ejti ki rendesen, de ezt hagyjuk most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!