Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Utálom az Iskolát! Más is van...

Utálom az Iskolát! Más is van így vele? Olyanyira hogy közeledik és még fejem is fáj. Ha suli van mindig fáj, egésznyáron pedig nem fájt.

Figyelt kérdés

Hogyan bírjam ki az utolsó kötelező évemet a Középiskolában?

Aztán még megyek tovább tanulni, csak az már nem kötelező.

Üdv:18éves lány

2010. aug. 30. 09:30
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy ez az év sorsfordító lesz egész életedben. Ha meg nem érdekel az iskola, olyannyira, hogy nem is akarsz továbbtanulni, akkor meg miért fáj a fejed tőle? Egy kettest csak meg tudsz írni.
2010. aug. 30. 09:32
 2/17 A kérdező kommentje:

Hmm...Szószerint fáj a fejem tőle, mivel emésztem magam.

Most lesznek a vizsgáim ez évben.Nagyon tartok tőle.

2010. aug. 30. 09:34
 3/17 anonim válasza:
100%
én is utálom, nem tehetek róla, de valamiért ha az iskolába kell mennem vagy szóba kerül ilyen szorongásos érzésem van :s pedig jó tanuló vagyok, vannak barátaim, de ettől függetlenül nagyon utálom. sajnos én sem tudom mit lehetne ez ellen tenni :((
2010. aug. 30. 09:34
 4/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem tudom...de én sem szeretek oda járni. A felnőttek mindig mondják, hogy addig kell örülni ameddig oda járunk (lehet h van benne igazság...nemtudom) de hát akkor is. Egész héten azon lenni h mikor fogok szar jegyet kapni vagy valami és ha megkapom akkor itthon is mondanak 1-2 szót. Matekból ritka szar vagyok (de az a tanár hibája is mert nem magyaráz semmit) és már volt témazáró 1esem is...eddig év végén hármas volt a legrosszabb jegyem matekból de már lehet h lesz 2es is..de nem tom akkor mi lesz:/

13/L

2010. aug. 30. 09:35
 5/17 anonim válasza:
100%
Velem is így volt. Egészen +2 év technikumig. Ekkor lényegesen lecsökkent az osztály létszáma. És barátilag teljesen hangulatos lett, szóval az utolsó két év nekem csillagos ötös volt, mert nagyon élveztem.
2010. aug. 30. 09:39
 6/17 anonim ***** válasza:
78%
Én ugyan így vagyok, csak egyetemmel :(
2010. aug. 30. 09:42
 7/17 anonim ***** válasza:
66%
hidd el, ez az év olyan gyors lesz és eseménydús, hogy nem lesz időd aggódni. Tavaly nyáron én is rettegtem mi lesz, érettségik stb, aztán elkezdődött az év..szalagavató, táncpróbák, ruhavásárlás, utána rögtön szünet, a fele már el is ment... aztán tablócuccok, tételkidolgozás, ballagás és hopp, itt is volt az érettségi. Egyébként utolsó évben más a suli is teljesen más ovlt nekünk, pl dolgozatot a második félévben úgyemlékszem nem is írtunk. Ilyenkor már rágyúrnnak a tanárok is az érettségire, átbeszélitek a szóbeliket, tanácsokkal látnak el és nem terhelik már feleslegesen az agyatokat. + nekünk ekkor már azok a tanárok amelyikek nem érettségi tárgyat tanítottak (meg pár kivétel) kb nem figyelte hogy ott vagyunk-e órán, és hát hogy lettünk volna?:) Ettől az évtől féltem alegjobban, de ez lett a legjobb. A vizsgáktól sem kell annyira félned. az írásbelik úgy vannak összeállítva hogy egy kettest azért mindenki emg tud oldani aki odafigyelt, a szóbelin pedig a legtöbb tanár segít ahoyg csak tud.
2010. aug. 30. 09:42
 8/17 A kérdező kommentje:
Mi 7-en leszünk egy osztályban, semmi gondom az ellen sem.Végülis a suli sem annyira rossz, ellentétben a gyakorlattal.Ott keményen meg kell ám dolgoznom.Szóval a vizsgáktól félek nagyon és attól a nyavalyás gyakorlattól 10napból 6 gyakorlat 4 iskola.Hát...no comment.
2010. aug. 30. 09:43
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első 3évet gyülöltem, az utolsó évet pedig egynesen imádtam. Az utolsó év már teljesen más ütemben zajlik, sokkal jobban összekovácsolódik az osztály, ottvan a szalagtuzo, táncpróbák, stb. Nekem az utolsó évem nagyon jo volt pedig azelőtt én is gyülöltem. Még az órák is elviselhetőek voltak ahogy az osztály jobban összejött és órán is nem egymás ellen a másik rovására beszéltünk meg cselekdtünk hanem igyekeztünk a msáiknak ott segiteni ahol tudtunk még akkoris ha emberileg nem nagyon jöttünk ki egymással. Szerintem neked is igy lesz majd, ha meg már vége lesz hiányolni ofogd ezeekt az éveket:( Nekem anyukám mondta mindig hogymeglátom mennyire fognak hiányozni a középsulis évek, mindig mondtam h ugyan hagyjalmar, alig várom h vége legyen, gyülölöm és lám igaza lett, mit megnem adnék hogy visszamehessek 3évvel ezelőttre.
2010. aug. 30. 09:44
 10/17 anonim válasza:
94%

Én nem utálom, egyszerűen csak vannak olyan tantárgyak, amiknél órán legszívesebben elaludnék. Viszont a fizikára, matekra, biológiára, kémiára, angolra és németre érdemes bemenni, imádom. :)

Voltam két hete diákmunkán, adminisztrációs feladataim voltak, 8 órát dolgoztam, fél órás pihenővel. Semmivel sem volt kínzobb, mint az iskola.

17/L

Tanulni nem szeretsz (bár akkor gondolom nem tanulnál tovább), vagy csak az iskolától fordul fel a gyomrod?

2010. aug. 30. 09:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!